Asayiş
Giriş Tarihi : 06-02-2024 16:47

Muğla'da Feci Kaza

Muğla Milas-Bodrum karayolunda buzlanma sebebiyle meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi. Kaza sebebiyle yol bir süre trafiğe kapandı.

Muğla'da Feci Kaza

Muğla'da etkili olan soğuk hava, yollarda buzlanmaya neden oldu. Milas-Bodrum karayolunda da buzlanma sebebiyle kayganlaşan yolda kontrolünü kaybeden 2 otomobil çarpıştı. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Yetkililer, kış aylarında buzlanma ve donma gibi risklere karşı sürücüleri uyaran kış lastiği kullanımı ve dikkatli sürüş konusunda uyarılarda bulundu.

Buzlanma Tehlikesine Dikkat!

Muğla'da etkili olan soğuk hava, yollarda buzlanmaya neden oldu. Milas-Bodrum karayolunda da buzlanma sebebiyle kayganlaşan yolda kontrolünü kaybeden 2 otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle bir araç refüje savrulurken, kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

Gizli buzlanma nasıl anlaşılır? - Otomobil Haberleri

Trafik Bir Süre Kapandı

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı. Kazada maddi hasar meydana gelen araçlar çekici ile yoldan kaldırıldı. Kaza sebebiyle bir süre trafiğe kapanan yol, araçların kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.

Yetkililerden Uyarı

Kış aylarında buzlanma ve donma gibi risklere karşı sürücüleri uyaran yetkililer, kış lastiği kullanımı ve dikkatli sürüş konusunda uyarılarda bulundu.

EditörEditör