SİYASET
Giriş Tarihi : 23-01-2024 22:14

Muhtarlar açtı azını yumdu gözünü!

Yeniden Refah Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Recep Özdemir, Salı günü mahalle muhtarları ve Karasu basını ile bir araya geldi. Muhtarlar, mevcut başkan İshak Sarı ile yaşadıkları sorunlar üzerinden Özdemir’i soru yağmuruna tuttu ve tepkilerini dile getirdi.

Muhtarlar açtı azını yumdu gözünü!

Yeniden Refah Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Recep Özdemir, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Karasulu mahalle muhtarları, toplantıda mevcut Başkan İshak Sarı ile ilgili yaşadıkları sorunları Özdemir’e aktardı.

detail-photo-fancybox-0

Karasu Kurudere Mahalle Muhtarı Hasan Emanet, Aziziye Mahallesi Muhtarı Besim Ömer Cengiz, Yeni Mahallesi Muhtarı Ali Beyaz ve Karapınar Mahallesi Muhtarı Oğuzhan Öztürk, Yeniden Refah Partisi’nden adaylığı açıklanan Recep Özdemir’e sitem dolu sözlerde bulundu.

detail-photo-fancybox-1

Muhtarlar, “Siz de mevcut başkan gibi biz muhtarları kapıda saatlerce bekletecek misiniz? Bizi yok sayıp görmezden gelecek misiniz? Siz de İshak Sarı gibi biz muhtarların ismini duyunca kaçacak mısınız?” diye sordu.

detail-photo-fancybox-2

Bazı muhtarlar, “Biz, muhtarlar olarak uyumlu çalışmalardan başka bir şey istemedik. Ancak bizi hep görmezden geldiler. Siz Karasu Belediyesi’ne başkan seçilirseniz aynı şekilde hareket edeceksiniz aday olmayın” diyerek tepki dolu sözlerle Özdemir’e seslendiler.

detail-photo-fancybox-4

detail-photo-fancybox-5

EditörEditör