YEREL
Giriş Tarihi : 26-12-2023 16:27

Muhtarlar Ekrem Yüce’ye teşekkür etti

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kaynarca’nın alt lyapısına yönelik çalışmalar nedeniyle ilçe muhtarları SASKİ’yi ziyaret ederek Başkan Ekrem Yüce’ye teşekkür etti.

Muhtarlar Ekrem Yüce’ye teşekkür etti

Kaynarca Muhtarlar Derneği Başkanı Türkan Öner ve yönetimi Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Yiğit Turan’ın makamında ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede yaptığı altyapının yanı sıra bölgenin su ve elektrik ihtiyacına uzun yıllar cevap verecek olan Darıçayırı, Yenikent Bölgesi’nde kurulan  Güneş Enerji Sistemi (GES) ve arıtma tesisiyle ilgili bilgi alan muhtarlar,yapılan çalışmalardan dolayı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’yi tebrik etti.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kaynarca Muhtarlar Derneği Başkanı Türkan Öner, “ Yönetim ve muhtarlarımızla birlikte SASKİ Genel Müdürümüz Sayın Yiğit Turan 'nı ziyaret ettik. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce'nin öncülüğünde başlatılan Güneş Enerjisi Santrali , Darıçayırı Barajı ve Arıtma Tesisleri hakkında bilgiler aldık. Güzel çalışmaları için Kaynaca Muhtarlar Derneği olarak teşekkür ederiz” dedi.

AdminAdmin