GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-09-2022 18:05   Güncelleme : 02-09-2022 18:05

Murat Ekşi: Akgün Altuğ resmen taraftar

İş insanı Murat Ekşi, “34. Meslek komitesinde bir tek Yüksel Avşar ve ekibiyle değil, SATSO Başkanı Akgün Altuğ ile de yarışa girdik. Bu bizi motive ediyor” dedi.

Murat Ekşi: Akgün Altuğ resmen taraftar

İş insanı Murat Ekşi, “34. Meslek komitesinde bir tek Yüksel Avşar ve ekibiyle değil, SATSO Başkanı Akgün Altuğ ile de yarışa girdik. Bu bizi motive ediyor” dedi.

Hüseyin Cumalı’nın haberi

EKŞİ DOBRA DOBRA KONUŞTU    
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) seçimleri hızla yaklaşırken SATSO 34. Meslek Komitesi Başkanlığı’na aday olan iş İnsanı Murat Ekşi basın ordusunun katıldığı bir toplantı da önce hedeflerini açıkladı, sonra ise basının sorularını yanıtladı. Bir basın mensubunun, “Seçimi kazanırsanız tavrınız ne yönde olacak! SATSO Başkanı Akgün Altuğ’un başkanlığını yeterli buluyor musunuz, yoksa bir başka adayı mı destekleyeceksiniz” sorusu üzerine iş insanı Murat Ekşi konuştu.

İKİNCİ ADAY ARTIK ÇIKMALIDIR
Müteahhitlere hizmet etmek ve kronik sorunları çözmek için bir yola çıktıklarını belirten SATSO 34. Meslek Komitesi Başkanlığı’na aday olan iş İnsanı Murat Ekşi, “Öncelikle ekip arkadaşlarımızla birlikte önce seçimi kazanmamız gerekiyor. Eğer seçimi kazanırsak nasıl kendi komitemizle ilgili düşüncelere sahip isek SATSO yönetimiyle ilgili de bazı düşüncelerimiz var. Fakat bunları konuşmanın zamanı olmadığını düşünüyorum. Önce seçilelim, sonra konuşalım. Akgün beyin karşısında resmi bir rakip yok şu anda kulislerde bir adayın çıkacağı konuşuluyor. Bu yönde ciddi çalışmalar var” dedi.

AKGÜN ALTUĞ TARAF TUTUYOR
Halen resmi bir adayın SATSO seçimleri öncesinde çıkmamasına da sitem eden Ekşi, “Ben olsam bu işlerin böyle yapılmasını tercih etmem. Benim bir adaylığım olsa bunu planlayarak 1 yıl önceden açıklayarak, bunun üzerinde çalışmalar yaparım. Son günde ‘ben adayım’ derseniz bazılarından tevazu görür, bazılarından göremeyebilirsiniz. Akgün bey şu anda 34 komitenin başkanıdır. Fakat az önceki açıklamada olduğu gibi kafe açıklamasında olduğu gibi olaylara artık taraflı yaklaşıyor” diye konuştu.

BİZ ALTUĞ VE AVŞAR 'A KARŞI YARIŞIYORUZ
Ekşi, “Biz isterdik ki biz bir seçime girdik. 34. meslek komitesinde iki grup yarışıyor. İki gruba da aynı mesafede bir başkan arzu ederdik. Ancak bizim seçimlerimize direkt müdahil olan bir başkan var. Şu anda bunu siz sorduğunuz için söylüyorum. Böyle bir şeyi konuşmak istemezdim. 34. Meslek Komitesi’nden Yüksel beyin paylaştığı fotoğraftaki gibi, içerlerinde Akgün beyinde olduğu 34. Meslek Komitesi’nde Akgün beyinde olduğu ekiple yarışıyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor. Bizim karşımızda hem Yüksel başkan, hem Akgün başkan var” dedi. 

BİZ ‘AKGÜN AĞABEY’ DEDİK AMA
Ekşi, “Üsteki seçimi bilmeyiz ama bizim meslek komitesinde sosyal medyaya da yansıdığı gibi Akgün bey ve yüksel beyle yarışıyoruz. Maalesef böyle olmasını bizde istemezdik. Biz yola çıkarken Akgün abi bizim ağabeyimizdir ve Yüksel ağabeyimizle yarışıyoruz. Biz ‘eğer Yüksel ağabeyi yenersek koltuğuna talibim’ diye yola çıktık.  Fakat bu söylem yerini başka yerlere bıraktı. Bu kısım işin trajik kısmıdır. Biz, Akgün Altuğ’un ekibiyle yarışa girdik. Bu bizi motive etti. Ayrıca biz karşı tarafın eksiklerini söylemiyoruz. Bunları bizden duyamazsınız.  Biz meslektaşlarımızın desteğini belliyoruz” dedi.

AdminAdmin