SİYASET
Giriş Tarihi : 06-03-2024 12:20

Mutlu Işıksu: Adapazarı'da Gönül Belediyeciliği Rüzgarı Esiyor

Adapazarı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, şehrin çeşitli mahallelerindeki vatandaşlarla bir araya gelmeye ve onların sorunlarına çözüm bulmaya devam ediyor. Son olarak Şeker Mahallesi Kapalı Pazar Yeri'ni ziyaret eden Işıksu, ardından Yağcılar ve Karaköy mahallelerindeki vatandaşlarla buluştu.

Mutlu Işıksu: Adapazarı'da Gönül Belediyeciliği Rüzgarı Esiyor

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşların nabzını tutan Işıksu, gönül belediyeciliği anlayışıyla Adapazarı'nın dertlerine derman olmaya devam edeceğini vurguladı. "Adapazarı insanının derdiyle dertlenmeye, daha temiz çevre ve daha temiz toplum için yenilikçi uygulamaları hayata geçirmeye ve evlatlarımıza daha yaşanabilir bir şehir bırakmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." diyen Işıksu, Adapazarı için yola devam çağrısında bulundu.

Thumbnail Şeker Mahallesi̇ Pazaryeri̇ Zi̇yaret (19)

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan da Işıksu'nun samimi çabalarını ve hizmet anlayışını takdirle karşıladıklarını belirterek, "Mutlu Başkanımıza gösterilen teveccühe layık olmak için daha fazla çalışacağız. Cumhur İttifakı birlikteliğiyle yeni bir Adapazarı zaferi için hazırız, kararlıyız." şeklinde konuştu.

Işıksu'nun gönül belediyeciliği ve şehir için gayretle çalışma sözleri, Adapazarı'nın geleceğine dair umutları artırırken, vatandaşlar da kendilerini daha iyi bir yaşam standardına taşıyacak adımların atılmasını bekliyor.

Thumbnail Şeker Mahallesi̇ Pazaryeri̇ Zi̇yaret (3)

EditörEditör