SİYASET
Giriş Tarihi : 12-02-2024 12:14

Mutlu Işıksu Adapazarı'nda Hız Kesmiyor

Adapazarı'nda seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor! Cumhur İttifakı Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, azimle sahada çalışmalarını sürdürüyor.

Mutlu Işıksu Adapazarı'nda Hız Kesmiyor

Güneşler otomobil pazarında vatandaşlarla bir araya gelen Işıksu, Abhaz Derneğini ziyaret etti, Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik ile birlikte çocuk giyim mağazası açılışına katıldı ve Karadere ve Elmalı mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

"Biz aziz milletimize aşkla hizmet etmekten şeref duyuyoruz." diyen Işıksu, "Daha gidecek çok yolumuz, yapılacak çok işimiz, Adapazarı'mıza kazandıracak eserlerimiz ve hizmetlerimiz var." şeklinde konuştu.

Thumbnail Foto (22)

Işıksu'ya AK Parti ve MHP Adapazarı İlçe Teşkilatı Başkanları ve mensupları da eşlik etti.

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan ise, "Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde memnuniyetle şahit oluyoruz ki Adapazarı'mızın tercihi Cumhur İttifakından, Başkanımız Mutlu Işıksu'dan yana. Birlikte bereket var, başarı var. İnşallah bu güzel birlik ve beraberliğimizle sandıktan yeni bir zafer daha elde edecek ve Adapazarı'mız için güzel hizmet yolculuğumuzu sürdüreceğiz." dedi.

Mutlu Işıksu, Adapazarı'nda "Daha Güzel Yarınlar" için yola devam ediyor.

Thumbnail Foto (13)-1

EditörEditör