BİYOGRAFİ
Giriş Tarihi : 01-01-2024 23:41

NAGİHAN KARADERE KİMDİR? Survivor Nagihan Karadere kaç yaşında, aslen nereli? Survivor'da kaç kez mücadele etti?

Survivor All Star kadrosunda yer alan Nagihan Karadere daha önce 3 kez mücadele ettiği Survivor'da yine kadroda yer alıyor. Son olarak Survivor 2022 All Star'da mücadele eden Nagihan Karadere yarışmadan elenmesinin ardından SMS oylamasına ilişkin eleştirilerde bulunmuştu. Peki Survivor Nagihan Karadere kimdir?

NAGİHAN KARADERE KİMDİR? Survivor Nagihan Karadere kaç yaşında, aslen nereli? Survivor'da kaç kez mücadele etti?

NAGİHAN KARADERE KİMDİR Survivor Nagihan Karadere kaç yaşında, aslen nereli Survivorda kaç kez mücadele etti

 

Survivor 2024 All Star kadrosunda mücadele edecek olan isimler arasında Nagihan Karadere de yer alıyor. Daha önce üç kez mücadele ettiği Survivor'da 2024 All Star kadrosunda da kendisine yer bulan Nagihan Karadere çok eleştirdiği SMS oylaması olmayan 2024 Survivor'da nasıl bir mücadele ortaya koyacak büyük merak konusu. İşte Survivor Nagihan Karadere hakkında merak edilenler...

 

2SURVİVOR NAGİHAN KARADERE KİMDİR

SURVİVOR NAGİHAN KARADERE KİMDİR?

 

Nagihan Karadere 27 Aralık 1984 yılında Osmaniye Kadirli ilçesinde dünyaya geldi. Kısa mesafe ve engelli koşucusu olan Nagihan Karadere daha önce 3 kez mücadele ettiği Survivor'da bu sezon All Star kadrosunda mücadele edecek.

Fenerbahçe'de yetişti ve sürat koşuları branşında yarıştı.

13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı. Aynı şampiyonada 4x400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı.

Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında Türk millî takımında yer alarak (Merve Aydın, Meliz Redif ve Pınar Saka ile birlikte) gümüş madalya kazanan sporcu, 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.

2012 Yaz Olimpiyatları'nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele etti; ancak hatalı çıkış yapınca yarış dışı bırakıldı.

 

 

 

 

AdminAdmin