SPOR
Giriş Tarihi : 16-10-2023 13:22

Naldo’nun oğlu Davi hayatını kaybetti

Antalya'da yaşanan trafik kazası sonrası yoğun bakımda uyutulan Antalyasporlu futbolcu Naldo'nun oğlu Davi'nin hayatını kaybettiği açıklandı.

Naldo’nun oğlu Davi hayatını kaybetti

Antalya'da iki otomobil ile motosikletin karıştığı kazada Antalyaspor'un Brezilyalı futbolcusu Naldo Pereria'nın ağır yaralanıp 1 aydan uzun bir süredir yoğun bakımda tedavisi süren 4 yaşındaki oğlu Davi Pereria hayatını kaybetti.

Antalyaspor, Naldo Pereira’nın oğlu Davi’nin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

“Seni unutmayacağız Davi! Geçtiğimiz ay kaza geçiren futbolcumuz Naldo Pereira’nın oğlu Davi’nin vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Minik Davi’ye Allah’tan rahmet; futbolcumuz Naldo ve ailesi başta olmak üzere sevenleri, yakınları ve camiamıza başsağlığı dileriz.”

ANTALYA’DAKİ KAZA SONRASI YOĞUN BAKIMA ALINMIŞTI

Kaza, 7 Eylül saat 11.00 sıralarında Konyaaltı ilçesi Uncalı Mahallesi 1255 Sokak ile Toroslar Caddesi kesişimindeki kontrolsüz kavşakta meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 FG 4053 plakalı otomobil, Antalyaspor'un Brezilyalı futbolcusu Naldo'nun kayınpederi İtalyan Walter Tilatti kontrolündeki 07 ACP 207 plakalı otomobile yandan çarptı. Tilatti'nin kullandığı otomobil de savrulup, aynı yöne giden Cüneyt Eslik'in kullandığı 07 FEC 17 plakalı motosiklete çarptı.

Kazada sürücü koltuğunda sıkışan Tilatti ile araçtan fırlayan eşi Alexandra Nardy ve futbolcu Naldo'nun oğlu Davi Pereira, diğer otomobilin sürücüsü ve motosikletli Eslik yaralandı.

Davi'nin ambulansta 2 kez duran kalbi, yapılan müdahaleyle yeniden çalıştırıldı. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde ameliyat edilen Davi, 48 saat uyutuldu. 1 aydan fazla bir süredir yoğun bakımdaki tedavisi süren Davi'nin, beyin bulgularının normale dönmesi bekleniyordu ancak kötü haber bu sabah geldi. 4 yaşındaki Davi’nin hayatını kaybettiği açıklandı.

AdminAdmin