YEREL
Giriş Tarihi : 11-11-2023 01:00

Nuri Oktay: Özlemle, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle anıyoruz

AK Parti Serdivan Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Nuri Oktay 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Nuri Oktay: Özlemle, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle anıyoruz

Serdivan Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Nuri Oktay, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Avukat Nuri Oktay, mesajında; Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve koruyucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü özlemle, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle andığını belirtti. Bizlerin 10 Kasım’ları bir yas günü olarak değil, Atatürk’ün fikirlerine ve gösterdiği hedeflere ulaşmak için daha çok çalışmamız ve birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken bir gün olarak gördüğünü söyledi. Türkiye’nin son 20 yılda, Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda ilerlemesini kararlılıkla sürdürdüğünü, uluslararası alanda güçlü ve saygın bir ülke olarak Atatürk’ten aldığı ilhamla dünyaya damgasını vurduğunu ifade etti. Mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bu milletin bir değerini, sevdasını, yüreğini, ufuk bakışını kaybettiğimiz 10 Kasım’da, büyük bir liderin, Türk ve dünya tarihine adını altın harflerle yazdıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde bir kez daha anıyoruz. Bizler 10 Kasım’ları, onun ‘Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla ve asla yorulmazlar’ sözünün ışığında fikirlerine ve gösterdiği hedeflere ulaşmak için daha çok çalışmamız ve her zamanki gibi bir ve beraber olmamız gereken bir gün olarak gördük. Türkiye son 20 yılda, Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda ilerlemesini kararlılıkla sürdürmektedir. Milletçe birlik ve beraberlik içinde elde ettiğimiz başarılar, Atatürk’ün bize çizdiği hedefe kararlılıkla yürüdüğümüzün en bariz ispatıdır. Bugün ise gururla ifade etmek isterim ki uluslararası alanda, gücü sürekli artan, bütün dünya tarafından sürekli ilgiyle izlenen, kararlılıkla ilerlemesini sürdüren bir Türkiye var ve ülkemiz önemli bir bölgesel güç olarak Atatürk’ten aldığı ilhamla dünyaya damgasını vurmaya devam etmektedir. Bu duygularla; ebediyete intikal edişinin 85. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, onun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını bir kez daha şükranla ve rahmetle anıyorum.”

 

EditörEditör