GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-04-2024 16:19

Okulda taciz iddiası sonrası ortalık karıştı!

Karasu ilçesindeki okulda bir erkek öğrencinin kız öğrencilerin tuvaletine girdiğini ileri süren bir grup veli ile okul idarecilerinin tartışmasında okul müdür yardımcısı darp edildi.

Okulda taciz iddiası sonrası ortalık karıştı!

(temsili fotoğraf)

Alınan bilgiye göre olay geçtiğimiz günlerde Sakarya'nın Karasu İlçesindeki Karasu Gazi Ortaokulunda meydana geldi. Bir erkek öğrencinin kız öğrencilerin tuvaletine girdiğini ve kızları taciz ettiğini öne süren bazı veliler toplanarak okula geldi. Okul müdürü ve öğretmenlerle ile görüşen veliler kızlarının taciz edildiğini ifade ederken olayla ilgili açıklama istedi. Okul idarecileri ve öğretmenler; kamera kayıtlarının da incelendiğini, iddia edilen olayın yaşandığına dair bir bulgu olmadığını söyledi.

Açıklamaları yetersiz gören velilerin şikayeti sonrası Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden şube müdürleri de okula gelirken, veliler ile okul idarecileri arasındaki tartışma büyüdü. Bu sırada tartışmaya sonradan müdahil olarak ortamı sakinleştirmeye çalışan okul müdür yardımcısı Serkan Çabuk, bir velinin "Kızlar yalan mı söylüyor o zaman" sorusuna "Gerçek olduğu yönünde hiçbir şey yok. Kameralarda da yok. Gereken incelemeyi yaparız" diye yanıt verince tartışma saldırıya döndü.

İddiaya göre öğrenci velisi olan B. Ç. ve N.Ç. ile müdür yardımcısı Serkan Çabuk arasında arbede yaşanırken, bu sırada B.Ç.'nin çalışanı olduğu iddia edilen Y.Ş. isimli kişi müdür yardımcısı Çabuk'a yumruk attı. Diğer veliler ve öğretmenler araya girdi.

Boğazında sıkma izleri ve suratında yumruk sebebiyle oluşan darp izi bulunan Serkan Çabuk, Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikâyetçi oldu. Olaydaki veliler B.Ç. ve N.Ç. çiftinin de okul idaresi hakkında şikâyetçi oldukları öğrenildi. Müdür Yardımcısı Serkan Çabuk'un da üyesi olduğu Eğitim-Bir-Sen olayla ilgili protesto amacıyla cuma günü bir basın açıklaması gerçekleştirecek.

AdminAdmin