SPOR
Giriş Tarihi : 27-09-2022 19:31   Güncelleme : 27-09-2022 19:31

Olaylı Amed maçı sonrası Bursaspor sessizliğini bozdu: Bundan sonrası herkesin problemidir

Amed Sportif-Bursaspor maçının öncesinde ve sonrasında çıkan olayların ardından, Yeşil-Beyazlı yönetim sessizliğini bozdu. Bursaspor yönetimi, mücadelede yaşananlarla ilgili hazırladığı özel videoyu kulüp resmi hesaplarından, "Bundan sonrası herkesin problemidir." notunu düşerek paylaştı. Video kısa süre içerisinde binlerce beğeni aldı.

Olaylı Amed maçı sonrası Bursaspor sessizliğini bozdu: Bundan sonrası herkesin problemidir

TFF 2. Lig Beyaz Grup 6. haftasında oynanan karşılaşmada çıkan olaylar büyük tepki çekmiş, taraftarın sosyal medyada TFF'den maçı iptal etmesi yönündeki çağrısı da karşılıksız kalmıştı.

BURSASPOR YÖNETİMİ SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Bursaspor yönetimi ise maçtan bir gün sonra sosyal medya hesabından bir video paylaşarak, " Dün saha içinde oynamaya çalıştığımız 'maçtan' görüntüler. Bundan sonrası herkesin problemidir!" açıklaması yapıldı. Görüntülerde hem saha içindeki futbolcuların sert müdahaleleri, hem de taraftarın sebep olduğu olaylar görülüyor.

Amed maçında çıkan olaylardan sonra Bursaspor'dan olay paylaşım: Bundan sonrası herkesin problemi

GÖZALTINA ALINAN 6 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Amed Sportif Faaliyetler ve Bursaspor maçıyla ilgili sosyal medyaya yansıyan görsellere ilişkin soruşturma kapsamında 6 kişi gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan şüpheliler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bursaspor Amedspor Spor Haberler

AdminAdmin