GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-03-2024 11:43   Güncelleme : 07-03-2024 12:07

Ömer Ayhan Akyazı'daydı

Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Abdullah Ayhan, Akyazı Belediye Başkan Adayı Şeref Tan, İlçe Başkanı Bayram Balık ile birlikte vatandaş ve esnaf ziyareti yaptı.

Ömer Ayhan Akyazı'daydı

Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Abdullah Ayhan, Akyazı Belediye Başkan Adayı Şeref Tan, İlçe Başkanı Bayram Balık ile birlikte vatandaş ve esnaf ziyareti yaptı. Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayhan, Akyazı üzerine çalışmaları yaptığını ve bazı sorunların artık kronik hale geldiğini belirtti. 

 

OTOPARK SORUNU VAR

Özellikle Çarşamba Pazarı'nın olduğu günlerde ortaya çıkan çok ciddi bir otopark sorunu olduğunu ifade eden Ayhan, "Akyazı'da maalesef caddelere girdiğinizde hala park yeri bulmakta zorlanıyorsunuz. Akyazı ile ilgili ikinci gördüğüm en temel sorun, şehir merkezine yakın insanların birlikte vakit geçirebileceği bir mesire alanı, bir toplanma yeri yok." dedi.

 

VAKİT GEÇİREBİLECEK YER HALİNE GETİRECEĞİZ

Mudurnu Nehri'nin bu anlamda nimet olduğunu belirten Ayhan, "Mudurnu Nehri'nin çevresi yeşillendirilip bir park alanı, bir mesire alanı oluşturacağız. Bu bölge artık şehir dışından bazen yurt dışından misafirlerimizin geldiği, İhlas Kuzuluk Kaplıcaları sebebiyle veya Mudurnu'daki diğer yerleşkeler sebebiyle insanların gelip güzel vakit geçirdiği sadece alışveriş yapıp gittiği yer değil aynı zaman da çocuklarımızın, gençlerimizin güzel vakit geçirdiği yer haline getireceğiz." dedi. 

EditörEditör