GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-10-2023 17:51

Ortak projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundular

Yaptığı başarılı çalışmalar ile dikkat çeken Düzce İl Tarım ve Orman Müdürü Esra Uzun; Sakarya'daki tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren Sakarya Mısır Araştırma Enstitüsü, TARSİM Bölge Müdürlüğü, Et ve Süt Kurumu Sakarya Et Kombinasını ziyaret etti.

Ortak projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundular

Yaptığı başarılı çalışmalar ile dikkat çeken Düzce İl Tarım ve Orman Müdürü Esra Uzun; Sakarya'daki tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren Sakarya Mısır Araştırma Enstitüsü, TARSİM Bölge Müdürlüğü, Et ve Süt Kurumu Sakarya Et Kombinasını ziyaret etti.  Sakarya Mısır Araştırma Enstitüsü ziyaretinde Enstitü müdürü Bülent Cengiz ve teknik müdür yardımcısı Ahmet Duman ile görüşerek mısır veriminin artırılması, yeni çeşitlerin yaygınlaştırılması gibi ortaklaşa yapılacak projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Tarım Sigortaları (TARSİM) Sakarya Bölge Müdürlüğü ziyaretinde bölge müdürü Erhan Karakuş ile tarım sigortası ile ilgili birlikte yürütülecek faaliyetler değerlendirildi.

Düzce İl Müdürü Esra Uzun ilimizdeki son ziyaretini Et ve Süt Kurumu Sakarya Et Kombinasına yaparak Et Kombinası Müdürü Önder Dağdelen ile kurumlar arası yapılacak ortak projeler ve işbirlikleri görüşüldü. 

Düzce tarımına güzel hizmetler yapmak için kurumlar arası işbirliğinin önemli olduğunu vurgulayan il müdürü Esra Uzun bu tür ziyaretlerin devam edeceğini söyledi.

EditörEditör