SİYASET
Giriş Tarihi : 20-02-2024 13:04

Osman Çelik: "Bugün Hepimiz İçin Bambaşka Bir Gün"

Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Osman Çelik:

Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Çelik, paylaşımında Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafı paylaşarak "Bugün hepimiz için bambaşka bir gün" ifadelerini kullandı. Çelik'in paylaşımı, seçim çalışmalarında yeni bir aşamaya girildiğini ve AK Parti'nin teşkilatına ve eğitim faaliyetlerine verdiği önemi gösteriyor olabilir. Çelik'in "bayrak yarışı" benzetmesi ise, Cumhur İttifakı'nın iktidarı sürdürme hedefini vurguluyor.

Çelik, paylaşımında Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafı paylaşarak "Bugün hepimiz için bambaşka bir gün" ifadelerini kullandı.

Çelik'in paylaşımı şu şekilde:

"Bugün hepimiz için bambaşka bir gün. Hani demiştik ya AK Parti bir okuldur, yuvadır diye. Her adımda ayrı bir bilgi, tecrübe; her görevde ayrı bir heyecan…

Her kademesinde görevler aldık, her anımızda davamız dedik.

Bugün; “Bu bir bayrak yarışıdır” diyorsak işte bu, o sözün en somut hâlidir.

Bizim gayemiz hizmet, davamız muhabbet…

Biz büyük bir aileyiz. Ailemizde herkese yer var"

Paylaşımda dikkat çeken unsurlar:

Çelik'in "Bugün hepimiz için bambaşka bir gün" ifadesi, seçim çalışmalarında yeni bir aşamaya girildiğini gösteriyor olabilir. Çelik'in AK Parti'yi bir "okul" ve "yuva" olarak tanımlaması, partinin teşkilatına ve eğitim faaliyetlerine verdiği önemi gösteriyor. Çelik'in "bayrak yarışı" benzetmesi ise, Cumhur İttifakı'nın iktidarı sürdürme hedefini vurguluyor.

EditörEditör