SİYASET
Giriş Tarihi : 11-02-2024 21:25

Osman Çelik: "Cumhurbaşkanımızın Attığı Temeller Üzerine Hizmet ve Eser Belediyeciliği Yapacağız!"

Cumhur ittifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik; AK Parti Serdivan İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.

Osman Çelik:

Cumhur ittifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik; AK Parti Serdivan İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.

Buluşmada İlçe Başkanı Burak Erken, İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Haldızoğlu ile birlikte Kadın Kolları Başkanı Siber Bacı, Belediye Meclis Üyeleri, Ana Kademe, Gençlik ve Kadın Kolları Üyeleri de hazır bulundu.

Hizmet ve Eser Belediyeciliği

AK Parti’nin belediyecilik anlayışının temellerini Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın attığını ifade eden Başkan Adayı Çelik, “AK Parti’nin yerel yönetimlerde sergilediği başarılar sadece ülkemizde değil farklı ülkelerde de konuşulmakta ve çoğu kez örnek alınmaktadır. Bu bir vizyonun göstergesidir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın hizmet ve eser belediyeciliğini biz de kendimize şiar edindik. Türkiye'nin dört bir yanında, partimizin her biri birbirinden kıymetli başkanları; örnek eserleri şehirlerimize, milletimize kazandırdı, kazandırmaya devam ediyorlar. Biz de Serdivanımızda hemşehrilerimize hizmetkar olup kıymetli eserleri onların hizmetine sunacağız” diye konuştu.

AK Parti'nin demokrasi ve kalkınma öncelikli hizmet anlayışında mihenk noktasının yerel yönetimler olduğunu dile getiren Çelik; “Partimiz demokrasiyi ve kalkınmayı ana merkezine almış bir partidir. Demokrasi ve kalkınma reformlarının ilk adımlarının yerel yönetimlerden, belediyelerimiz aracılığıyla atılması hedeflenmiş ve bu amaçla yola çıkmıştır. Bu anlayışla biz de halka hizmeti hakka hizmet görerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önceliğimiz her zaman insan olacak. Merkezimizde her zaman insanımız, hemşehrilerimiz yer alacak” diye konuştu.

Belediyecilik Anlayışımızın Temelini Cumhurbaşkanımız Atmıştır4

Tek Gayemiz Var

Eser ve hizmet siyasetinin önemine vurgu yapan Çelik; “Biz altyapıdan ulaşıma, imardan yeşil alanlara kadar her sorunun üstüne korkusuzca giden, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderlik ettiği AK Parti’nin mensuplarıyız. Bizim tek gayemiz eser ve hizmet üretmek. Kıymetli hemşehrilerimizin hayat kalitesini daha da yukarılara taşıyacak, Serdivan’da yaşamaktan daha da mutluluk duymalarını sağlayacak, memnuniyeti daha üst seviyelere yükseltecek projelerle hizmet bayrağını taşımaya devam edeceğiz.” dedi.

Cumhur ittifakı olarak hem AK Parti hem de Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarının uyum içerisinde ve coşkuyla çalıştıklarını dile getiren Osman Çelik; “İlçemiz Gençlik Kollarında başlayan siyasi hayatım, Ak Parti Serdivan İlçe Başkanlığı göreviyle devam etti. Rabbim nasip etti şimdi de belediye başkan adaylığıyla yine bir hizmet yolculuğunun başındayız. Davamızı, çıktığımız bu yolda yükümüzü birlikte omuzlayacağız. Teşkilatımız bu konuda; ana kadememiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımızla her zaman bizlerin yanında oldu. Sizlerin desteği, azmi ve özverisiyle inşallah 31 Mart'ta da Cumhur İttifakı olarak Serdivan'da en yüksek oyu alıp yolumuza devam edeceğiz.” Diye konuştu.

Belediyecilik Anlayışımızın Temelini Cumhurbaşkanımız Atmıştır3

Emeği Geçen Herkes Bizim İçin Değerlidir

Partiye emeği geçen, gönül veren herkesin kendileri için kıymetli olduğunu ifade eden Osman Çelik; “Bugün bizlerle birlikte olan siz kıymetli dava arkadaşlarıma, uzun yıllar birlikte görev yaptığım ve desteklerini her zaman yanımda hissettiğim kıymetli ilçe başkanıma, ilçe başkan yardımcımıza, kadın kollarımıza ve gençlik kollarımıza, tüm üyelerimize tek tek teşekkür ediyorum. Bu davaya gönül veren ve ahirete irtihal eden kıymetli büyüklerimize, kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bu dava dün onların omuzlarında yükseldi. Bugün sizlerin, bizim, hepimizin omuzlarında yükselmeye devam edecek. Yine burada birlikte çalışma fırsatı bulduğum ve kendilerinden çok şey öğrendiğim, önceki dönem Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Yusuf Alemdar'a huzurlarınızda bir kez daha teşekkür etmek isterim. Kendilerinden çok şey öğrendim, çok istifade ettim.” Dedi.

Çok Çalışacağız, Çok Koşacağız

Bu işin bir ekip işi, takım işi olduğunu dile getiren Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli başta olmak üzere; bizlere bu yolda destek olan Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ali İhsan Yavuz ve milletvekillerimize, parti büyüklerimize huzurlarınızda bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. 31 Mart’ta bayrağı biz devralacağız. İnşallah bizden sonra da burada bulunan, coşkuları gözlerinden okunan siz kıymetli kardeşlerimize devredeceğiz. Hazırız ve kararlıyız. Vakit Serdivan vakti, vakit Serdivan’a hizmet vakti. Çok koşacağız çok çalışacağız. Hemşerilerimizin gönüllerine gireceğiz. Gönüllerindeki yerimizi daha da sağlamlaştıracağız. Rabbim işimizi kolaylaştırsın. İlçemizde hayırlı hizmetleri hemşerilerimizle birlikte hayata geçirmeyi, kazandırmayı nasip etsin” dedi.

Belediyecilik Anlayışımızın Temelini Cumhurbaşkanımız Atmıştır2

EditörEditör