SİYASET
Giriş Tarihi : 10-02-2024 17:39

Osman Çelik Kazımpaşa'da Vatandaşlarla Buluştu!

Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, seçim gezileri kapsamında Kazımpaşa bölgesinde esnaf, vatandaş ve çeşitli kurumları ziyaret etti. Çelik, ziyaretlerde Serdivan için hazırladığı projeleri ve planları anlattı.

Osman Çelik Kazımpaşa'da Vatandaşlarla Buluştu!

Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Sabahın erken saatlerinde Kazımpaşa'ya giden Çelik, esnaf ziyaretleri ile güne başladı. Esnafın sorunlarını dinleyen Çelik, Serdivan'ı cazibe merkezi haline getirecek ve iş-ticaret hayatını canlandıracak projeler hazırladıklarını söyledi.

Amatör Sporlara Destek Sözü

Serdivan'da amatör sporlara da önem vereceklerini belirten Çelik, Kazımpaşa Birlikspor antrenmanına katılarak kulüp yönetimi, teknik heyet ve oyuncularla bir araya geldi. Çelik, spora erişimi kolaylaştıracaklarını ve ilçede amatör sporların yaygınlaşması için çalışacaklarını ifade etti.

3 (8)

Teknofest Kuşağını Destekleyecek

Model uçak tutkunları ile de bir araya gelen Çelik, Serdivan'da "Gençlik Atölyeleri" kurarak robotik kodlama, yapay zekâ, siber güvenlik gibi alanlarda eğitim vereceklerini ve Teknofest kuşağını destekleyeceklerini söyledi.

4 (8)

Gümüşhaneliler Derneği Ziyareti

Çelik, son olarak Gümüşhaneliler Derneği'ni ziyaret etti. Dernek üyeleriyle sohbet eden Çelik, Serdivan'da yaşayan tüm hemşehrilerinin sorunlarını çözmek için çalışacağını belirtti.

2 (9)

EditörEditör