GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-12-2023 12:26

Oyuncu Can Gürzap'ın ölümü sanat dünyasını yasa boğdu

Bir süredir hastanede aort anevrizması tedavisi gören usta oyuncu Can Gürzap'ın hayatını kaybetmesi sanat dünyasını yasa boğdu. Gürzap'ın ölümüyle yıkılan ünlü isimler "İçim çok acıyor" diyerek üzüntülerini dile getirdi.

Oyuncu Can Gürzap'ın ölümü sanat dünyasını yasa boğdu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kurtlar Vadisi gibi pek çok yapımda rol alan Can Gürzap hayatını kaybetti. 79 yaşında yaşama gözlerini yuman ünlü sinema ve tiyatro sanatçısı, bir süredir hastanede aort anevrizması tedavisi görüyordu. Usta ismin ölümüyle yıkılan birçok sanatçı ise sosyal medya hesaplarından peş peşe taziye paylaşımları yaptı.

Oyuncu Can Gürzap'ın ölümü sanat dünyasını yasa boğdu

BERNA LAÇİN

"Ah çok içim acıyor ah. Bu kadar zarif, kibar, beyefendi, asil, eğlenceli, entelektüel, yakışıklı, karizmatik, şık, sevimli kısaca dört dörtlük biri. Şoke oldum çok üzgünüm. Bir hastalığı olmadığını biliyorum aksine yaşıyla hiç ilgisi olmayacak şekilde dinamik ve karizmatik halini koruyordu. 2 gün önce biraz halsizlik ile doktora gittiğini ama önemli bir şey çıkmadığını biliyorum. Bugün yine halsizlik ve düşük tansiyon ile hastaneye gidip serum alıyor ve orada vefat ediyor. Hiç yaş 79 diye düşünmeyin. Her insan aynı zaman diliminde yaş almıyor. Can Gürzap dün karşılaşsanız dönüp dönüp bakacağınız ve konuştuğunuzda etkileneceğiniz biriydi. Ölüm ile hiç bağdaştırmıyorum zihnimde."

Oyuncu Can Gürzap'ın ölümü sanat dünyasını yasa boğdu

MELEK BAYKAL

"Ah ah Can'ım... Can hocam niye, neden. Ah kahroldum… Ne değerlisin bizler için of. Bilemedim ne yazacağımı nurlarda uyu."Oyuncu Can Gürzap'ın ölümü sanat dünyasını yasa boğdu

AdminAdmin