GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-01-2024 13:40

"Pamukova'da Alkollü Şahsın Çıkardığı Yangın Paniğe Neden Oldu: İtfaiye Hızla Müdahale Etti!"

Pamukova ilçesindeki Elperek Mahallesi'nde meydana gelen olayda, kullanılmayan metruk bir evde çıkan yangın paniğe neden oldu. İddialara göre, alkol etkisi altında olan bir şahsın evi ateşe verdiği belirtilirken, itfaiye ekipleri hızla müdahale ederek yangını kontrol altına aldı.

Gece saatlerinde Elperek Mahallesi Kavakdibi Sokak'ta bulunan ve alkolik şahısların mekan haline getirdiği iki katlı metruk bir evde çıkan yangın, mahalle sakinleri tarafından fark edildi. Dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İtfaiye ve polis ekipleri, olay yerine yönlendirildi.

İtfaiye ekipleri tarafından kısa sürede müdahale edilen yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü. Polis ekipleri ise, yangını çıkardığı iddia edilen alkollü şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Olayın detayları ve alkol etkisi altında çıkan yangının sebepleri merak konusu olurken, polis soruşturması devam ediyor.

Alkollü şahıs evi yaktı - Sakarya Son Dakika Haberleri - Bizim Sakarya  Gazetesi

Pamukova'da gece saatlerinde meydana gelen olay, Elperek Mahallesi'nde bulunan kullanılmayan metruk bir evde çıkan yangınla sarsıldı. İddialara göre, alkol etkisi altında olan bir şahsın evi ateşe verdiği belirtilirken, mahalle sakinleri durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İtfaiye ekipleri ve polis, olay yerine sevk edilerek yangına müdahale etti.

İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü. Ancak polis ekipleri, yangını çıkardığı iddia edilen alkollü şahsı bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. Olayın detayları ve yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma devam ederken, mahalle sakinleri yaşanan olayın etkisi altında kaldı. Pamukova'da gerçekleşen bu olay, alkol etkisi altındaki bireylerin potansiyel risklerini bir kez daha gündeme getiriyor.

EditörEditör