Bölgede özellikle hafta sonları yaşanan yoğunluk ve Agora AVM çevresinde oluşan trafik sıkışıklığının zaman zaman kilitlenme noktasına ulaşması nedeniyle pazar yerinin farklı bir alana taşınmasına karar verilmişti.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Eski Kazımpaşa Caddesi ile Fuzuli Caddesi (Yazlık Kavşağı bağlantısı) arasında açılan yeni yol çalışmasıyla oluşturulan yaklaşık 7 dönümlük alanın pazar yeri olarak düzenlenmesinde son aşamaya gelindi.
Çark Deresi kenarında oluşturulan yeni pazar alanıyla birlikte hem bölgedeki trafik yükünün azaltılması hem de vatandaşların daha modern, düzenli ve kullanışlı bir ortamda alışveriş yapabilmesi hedefleniyor.
Yetkililerin hazırlıkları kısa süre içerisinde tamamlamasının ardından Cumartesi Pazarı'nın yeni yerinde hizmet vermeye başlaması bekleniyor.




























