GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-02-2024 16:58

Pegasus'tan Tepki Çeken Karar: Ekonomi Sınıfı Kabin Bagajı Ücretli Olacak!

Pegasus Hava Yolları, ekonomi sınıfı yolcular için kabin bagajı hizmetini ücretli hale getirerek büyük bir tepkiye yol açtı. Şirketten konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmasa da, bu karar birçok vatandaş tarafından öfkeyle karşılandı.

Pegasus'tan Tepki Çeken Karar: Ekonomi Sınıfı Kabin Bagajı Ücretli Olacak!

Ücretsiz Kabin Bagajı Hakkı Kaldırıldı!

Daha önce ekonomi sınıfı bileti satın alan yolculara 15 kilogram ücretsiz kabin bagaj hakkı sunulmaktaydı. Yeni uygulama ile birlikte bu hak kaldırılarak, ekonomi sınıfı yolcular sadece koltuk için ödeme yapacaklar. Kabin bagajı hizmeti ise ekstra ücret karşılığında sunulacak.

Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor!

Sosyal medya kullanıcıları, Pegasus'un bu kararını büyük bir tepkiyle karşıladı. "Fakirler eşyalarını kucağında taşıyacak", "Fakirler de uçağa binmeyiversin", "Otobüsle seyahat nelerine yetmiyor?" gibi yorumlar yapıldı.

Skandal Karara Tepkiler:

  • @BirYolcu: "Pegasus'un ekonomi sınıfı için kabin bagajı hizmetini ücretli hale getirmesi skandal bir durumdur. Bu karardan derhal vazgeçilmelidir."
  • @UcagaBinmekIstiyorum: "Fakirler eşyalarını kucağında mı taşıyacak? Bu nasıl bir ayrımcılıktır?"
  • @HavaYoluMağduru: "Pegasus'un bu kararı kabul edilemez. Uçak bileti fiyatları zaten çok yüksek. Bir de kabin bagajı için ekstra ücret ödemek zorunda kalmak haksızlık."
EditörEditör