GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-01-2024 16:42

Polis Cinnetinde Hayatını Kaybeden Komiser ve Eşinin Cenazesi Memleketlerinde Toprağa Verildi

Sakarya'da yaşanan trajik olayda boşanma aşamasındaki eşi ve kızını öldürdükten sonra intihar eden komiser İlker Tarık Ünal ve eşinin cenazeleri, Yozgat'ın Sorgun ilçesine getirilerek toprağa verildi

Polis Cinnetinde Hayatını Kaybeden Komiser ve Eşinin Cenazesi Memleketlerinde Toprağa Verildi

Salih Paşa Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle İlker Tarık Ünal, Yeniyer beldesi Karakız Mahallesi Camisi'nde ise eşi Nesrin Ünal'ın cenaze töreni gerçekleştirildi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından İlker Tarık Ünal, Sorgun Mezarlığı'na defnedilirken, eşi Nesrin Ünal, Yeniyer Mahallesi mezarlığında sonsuzluğa uğurlandı. Ünlü komiserin öldürdüğü kızı Ayşegül O.'nun cenazesi ise İstanbul'a götürüldü.

A W124334 02

Sakarya'da boşanma aşamasındaki eşi ve kızını öldürdükten sonra intihar eden komiser İlker Tarık Ünal ve eşinin cenazeleri, memleketleri olan Yozgat'ın Sorgun ilçesinde son yolculuklarına uğurlandı. Salih Paşa Camisi ve Yeniyer beldesi Karakız Mahallesi Camisi'nde düzenlenen cenaze törenlerine aile, dostlar ve meslektaşları katıldı. Dualar eşliğinde kılınan cenaze namazının ardından İlker Tarık Ünal, Sorgun Mezarlığı'na defnedilirken, eşi Nesrin Ünal ise Yeniyer Mahallesi mezarlığında toprağa verildi. Olayın büyük üzüntü yarattığı bölgede, İlker Tarık Ünal'ın öldürdüğü kızı Ayşegül O.'nun cenazesi ise İstanbul'a gönderildi.

 
AdminAdmin