YEREL
Giriş Tarihi : 03-12-2023 01:32

Polislere yalvardı

Eski Sakarya Köprüsü Karaköy Mevkii’nde üstüne uyuşturucu ile yakalanan ve arama kararı bulunan şahıs önce polislere yalvardı ardından ise onu çeken basın mensuplarına tehditler savurdu.

Polislere yalvardı

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Sakarya’da uyuşturucuya karşı mücadelelerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda sık sık metruk binalarda inceleme yapan motorize ekipler yaptıkları çevirmelerle de kamu huzurunu en üst düzeye çıkarmayı amaçlıyor.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı yunus ekipleri bugün kamu güvenliği için yürüttüğü çalışmalar sırasında Karaköy Mevkii’nde şüpheli hareketler sergileyen bir şahsı yakaladı. Şahsın üzerinde yapılan aramada uyuşturucuya rastlandı.

Ardından şahıs için yapılan Genel Bilgi Taramasında ise (GBT) şahıs hakkında arama kararı bulunduğu ortaya çıktı. Polisler şahsı ters kelepçe ile yakalarken o sırada polislere yalvaran şahıs “Ağabey çoluk çocuğumuz var yapmayın” ifadelerini kullandı.

Hırsını kendisini görüntüleyen basın mensuplarından çıkarmak isteyen şahıs “Seni bulmayan adam değil” şeklinde tehditler savurdu.

EditörEditör