GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-02-2024 15:40

Prof. Dr. Hacıbekiroğlu; Moral çok önemli

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Bölümü ile Adapazarı Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen moral ve motivasyon toplantısında konuşan Prof. Dr. Hacıbekiroğlu, “Her hastalıkta olduğu gibi moral ve motivasyon çok ama çok önemlidir” dedi.

Prof. Dr. Hacıbekiroğlu; Moral çok önemli

Hasta, hasta yakınları ve personele yönelik yapılan moral ve motivasyon toplantısına Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı Korucuk Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Durmuş, Hastane Sağlık Hizmetleri Müdürü Gülcan Işıksu, Dr. Cengiz Karacaer, Dr. Fatma Akdağ, Dr. Doğukan Saydan ve hastanenin onkoloji kemoterapi servisi çalışanları katıldı. Toplantıda söz alan Onkoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İlhan Hacıbekiroğlu hastalık ve tedavisi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

17519458 D590 423A 8105 Ef0Ef82B4412

Onkoloji Bölümü olarak hastalarının sağlıklarına kavuşması için çalıştıklarının altını çizen Onkoloji anabilim dalı Başkanı Prof. Dr. İlhan Hacıbekiroğlu, tedavinin en iyi şekilde sürmesi için teknolojik ve bilimsel tüm verilerin takip ettiklerini anımsattı. Prof Dr. İlhan Hacıbekiroğlu, “Tedavide hastalarımızın moral ve motivasyonun yüksek olması diğer önemli bir etkendir. Bu nedenle servis olarak böyle bir etkinlik düzenledik. Bize destek olan Adapazarı  Belediyesi’ne teşekkür ederiz” diye konuştu.

Bb177526 531F 42E9 Bbd2 C8Dd85Fcd423

Korucuk Hastanesi Başhekimi Mehmet Durmuş ise, “Onkoloji servisi olarak ülkenin sayılı servislerinden birisiyiz. Ekip olarak bütün mesai arkadaşlarımızı özverili çalışmalarından dolayı tebrik ederim” dedi.

EditörEditör