GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-02-2024 15:09   Güncelleme : 05-02-2024 17:39

Prof. Dr. Naci Görür'den Çarpıcı Açıklama

53 binden fazla kişinin hayatını kaybettiği 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Adıyaman'da değerlendirmelerde bulunan yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İBB Başkan adayı Murat Kurum'un kendisine danışmanlık teklif ettiğini açıkladı. Görür, "Bizim için deprem konusu beka meselesi. Deprem konusunda Marmara Bölgesi'nde gerekenleri yapmazsak Türkiye'nin ekonomik ve siyasi bağımsızlığı tehlikeye girer" dedi.

Prof. Dr. Naci Görür'den Çarpıcı Açıklama

Deprem Yıl Dönümünde Çarpıcı Açıklama:

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Adıyaman'da bulunan Prof. Dr. Naci Görür, önemli açıklamalarda bulundu. FOX TV canlı yayınına katılan Görür, İBB Başkan adayı Murat Kurum'un kendisine danışmanlık teklif ettiğini açıkladı.

Naci Görür canlı yayında açıkladı: 'Murat Kurum bana danışmanlık teklif etti'  - Gündem - İzmir gündemi

Danışmanlık Teklifi ve Deprem Uyarısı:

Görür, "Murat Kurum bana danışmanlık teklif etti. Ben de kabul ettim. Bizim için deprem konusu beka meselesi. Deprem konusunda Marmara Bölgesi'nde gerekenleri yapmazsak Türkiye'nin ekonomik ve siyasi bağımsızlığı tehlikeye girer" ifadelerini kullandı.

Marmara Bölgesi'ne Uyarı:

Görür, Marmara Bölgesi'nde büyük bir deprem riskinin olduğunu ve bu konuda acil önlem alınması gerektiğini vurguladı. Görür, "Marmara Bölgesi'nde 7 ve üzeri büyüklükte bir deprem her an olabilir. Yetkililer ve vatandaşlar bu konuda bilinçli olmalı ve gerekli önlemleri almalıdır" dedi.

EditörEditör