GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-09-2022 17:01   Güncelleme : 11-09-2022 17:01

PSB Anatolia böyle geçti

Sapanca Kırkpınar sahilinde gerçekleştirilen PSB Anatolia Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı, sona erdi. 

PSB Anatolia böyle geçti

Sapanca Kırkpınar sahilinde gerçekleştirilen PSB Anatolia Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı, sona erdi. 

Nurettin Eryılmaz

Sektörün en kapsamlı açık hava fuarı PSB Anatolia Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı, 200 firmanın katılımı ile gerçekleştirildi. 4 gün süren fuarda firmalar yeni iş anlaşmaları yapma imkanı buldu. Binlerce kişi fuarı ziyaret ederek gezdi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce “ Fuar yapmak kolay değil, bir kısım edinimler gerekiyor. Bir takım yatırımlar gerekiyor. Aynı zamanda odalar birliği tarafından onaylanması gerekiyor. Sanayi bakanlığından onay gerekiyor. En son böyle fuar yapma hakkına sahip olabiliyorsunuz. Şükürler olsun 5 yaşında. Birden büyüdük, iki üç yıl içinde bir kaç kademe atlayarak fuar olduk. İnşallah bu seneden itibaren hedefimizi uluslararasına koyar dünyayı buraya getiririz. Nasıl ki bisikletle dünyayı buraya getirdiysek, süs bitkiciliğinde inşallah getirimiz kiminle sizlerle el ele verirsek bu iş olmuş demektir. Ben dünyayı buraya getireceğimize inanıyorum” diye konuştu   

2023 yılında fuar sürpriz konsept olacak
Fuar koordinatörü Remzi Adıyaman “ Fuar çok güzel geçti. Katılım iyi diye gözlemledik. Katılan firmalar oldukça fazlaydı. Tabiki analiz raporları ve anket memnuniyet nedir sonuçları çıkınca bakacağız. Neyi doğru neyi yanış yaptık, hatalar neydi buna göre arkadaşlarımızla değerlendireceğiz. Önümüzdeki yıl bunları yapmak için gerekli tedbirleri alacağız. SATSO ve Sakarya Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle gerçekleşen 5'inci fuarda 18 üniversitenin katılımı ile proje ve uygulama yarışması yapıldı.
Burası bir ticari fuar, burada eğlence gibi bir konsept yok. Firmalar fuarda bilgi alışverişi, firma tanıtımı, iş bağlantısı gibi çalışma için fuara katılım gösteriyorlar.
Panel ve konferanslar yapıldı. Çok yaralı faydalı oldu. Orman mühendisleri, peyzaj mimarları ve ziraat mühendisleri buradaki fuara katılarak onlara imkân sunmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki yıl çok farklı bir konsepte çok sürprizlerle gerçekleştireceğiz “ diye konuştu.

Fuarı firma ve vatandaşlar değerlendirdi
PSB Anatolia Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı'na katılan firma ve vatandaşlar ile Sakarya’da tek ejder meyvesi üretesi halk54.com'a görüş ve düşüncelerini paylaştılar. 

halk54.com farkı ile fuardan görüntü ve röportajları izleye bilirsiniz

AdminAdmin