SPOR
Giriş Tarihi : 14-02-2024 15:28

PSG - Real Sociedad Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Futbolseverler, 14 Şubat Çarşamba günü saat 23:00'te Parc des Princes'te gerçekleşecek PSG - Real Sociedad mücadelesini merakla bekliyor. Peki, bu heyecan dolu maçı hangi kanaldan izleyebileceksiniz?

PSG - Real Sociedad Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Fransa Ligue 1'in zirvesinde yer alan PSG, Avrupa'nın en prestijli turnuvasında çeyrek finale yükselmek için ilk adımı deplasmanda atmak istiyor. Şampiyonlar Ligi F Grubu'nu ikinci sırada tamamlayan PSG, bu sezon Lionel Messi, Kylian Mbappe ve Neymar gibi yıldızların da katkılarıyla oldukça formda.

La Liga'da da zirve mücadelesi veren Real Sociedad, Şampiyonlar Ligi'nde de adından söz ettirmeye devam ediyor. D Grubu'nu namağlup lider olarak tamamlayan Real Sociedad, David Silva ve Alexander Isak gibi önemli isimlere sahip.

Peki, bu çekişmeli mücadelenin galibi kim olacak? PSG, evinde taraftarlarının desteğiyle galip gelerek çeyrek finale yaklaşmak mı isteyecek, yoksa Real Sociedad deplasmandan avantajlı bir skorla dönmek için mi mücadele edecek?

Cevap 14 Şubat Çarşamba günü Exxen'de! Şampiyonlar Ligi'nin heyecanını doyasıya yaşamak için Exxen'e abone olun ve PSG - Real Sociedad maçını canlı izleyin.

PSG - Real Sociedad maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

EditörEditör