SPOR
Giriş Tarihi : 16-01-2024 15:33

RAMS Başakşehir İsrailli Futbolcu Karzev Soruşturması: İlk İfade ve Özür Detayları!

RAMS Başakşehir'in İsrailli futbolcusu Eden Karzev'in sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımın ardından başlatılan soruşturmanın detayları ortaya çıktı. Başkan Göksel Gümüşdağ, Karzev'in ifadesini değerlendirdiklerini ve alacakları kararı açıkladı. Karzev'in, "Ben savaşla değil, barışla ilgili ifade kullanmak istedim. Savaş isteyen birisi değilim, barış istiyorum. Yanlış anlaşıldım, özür dilerim." dediğini belirten Gümüşdağ, ülkenin bu konudaki hassasiyetini vurgulayarak, soruşturmanın sonuçlarına göre bir karar alacaklarını ifade etti.

RAMS Başakşehir İsrailli Futbolcu Karzev Soruşturması: İlk İfade ve Özür Detayları!

RAMS Başakşehir'in İsrailli futbolcusu Eden Karzev'in sosyal medya paylaşımının ardından başlatılan soruşturmanın detayları netleşti. Başkan Göksel Gümüşdağ, Karzev'in savunmasını değerlendirerek, futbolcunun, "Ben savaşla değil, barışla ilgili ifade kullanmak istedim. Savaş isteyen birisi değilim, barış istiyorum. Yanlış anlaşıldım, özür dilerim." dediğini açıkladı. Türkiye'nin hassasiyetine vurgu yaparak, soruşturmanın sonuçlarına göre bir karar alacaklarını belirtti.

Soruşturma başlatılan RAMS Başakşehir'in İsrailli futbolcusu Karzev'in ilk ifadesi ortaya çıktı

Başkan Gümüşdağ ayrıca, ara transfer döneminde kadroya en az iki oyuncu daha ekleyeceklerini ifade etti. Josef de Souza'nın transferini gerçekleştirdiklerini belirten Gümüşdağ, hocanın raporu doğrultusunda en az iki oyuncu daha transfer edeceklerini, aynı zamanda bazı oyuncuların gönderilebileceğini söyledi. Hocanın raporunda şu an için 3-4 oyuncu üzerinde durulduğunu belirten Gümüşdağ, transfer politikalarını toplantı sonrasında şekillendireceklerini ifade etti.

AdminAdmin