SPOR
Giriş Tarihi : 23-11-2023 13:25

Real Madrid'den Süper Lig'de dengeleri değiştirecek operasyon! Icardi, Arda Güler'in takım arkadaşı oluyor

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'ye Real Madrid talip oldu. Hücumda sakatlıklarla boğuşan eflatun-beyazlılarda teknik direktör Carlo Ancelotti'nin ara transfer döneminde Arjantinli yıldızı istediği ve Real'in 15 milyon euro ödemeye hazır olduğu öne sürüldü. Arda Güler'in formasını giydiği dünya devinin transferi gerçekleştirmesi durumunda Galatasaray, Süper Lig ve Avrupa'daki yürüyüşüne ciddi bir eksikle devam edecek.

Real Madrid'den Süper Lig'de dengeleri değiştirecek operasyon! Icardi, Arda Güler'in takım arkadaşı oluyor

Galatasaray formasıyla harikalar yaratan Mauro Icardi'nin adı Real Madrid ile anılıyor. Eflatun-beyazlıların teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin yıldız futbolcuyu ara transfer döneminde takımın görmek istediği iddia edildi.

 

VINI JR. SAKATLANINCA İBRE ICARDI'YE DÖNDÜ

Tuttomercatoweb'in haberine göre, Real Madrid, Vinicius Junior'un sakatlığı sonrası gözünü Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'ye dikti. Eflatun-beyazlıların, Arjantinli golcüyü ocak ayında transfer etmek istediği belirtiliyor.

15 MİLYON EURO VERMEYE HAZIRLAR

Real Madrid'in bu transfer için 15 milyon euroyu gözden çıkarmaya hazır olduğu belirtilirken, Icardi'nin hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara'nın teklife nasıl yaklaşacağı merak konusu

AdminAdmin