YEREL
Giriş Tarihi : 18-12-2023 14:17

Rıdvan Duran, "Ortak akılla Sakarya'yı daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz"

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Rıdvan Duran, ortak akılla Sakarya’yı daha yaşanabilir bir kent haline getireceklerini söyledi.

Rıdvan Duran,

Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Duran, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) ve Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Bölge Başkanlığını ziyaret etti.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ ile TÜMSİAD Sakarya Bölge Başkanı Rıza Bora ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Duran, sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli iletişim ve istişare halinde olarak, sivil toplumla birlik ve beraberliği şehrin kazanımlarına dönüştüreceklerini kaydetti.

Sakarya’nın ticari potansiyelini artıracak ve istihdamına katkı sağlayacak her türlü çabayı destekleyeceklerini ifade eden Duran, “Şehrimizdeki iş insanları arasındaki iletişimin ve birlikteliğin gelişmesine katkı sağlayan ekonomi tabanlı kuruluşlarımızın misyonunu önemsiyoruz. Şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışı benimseyeceğiz. Şehrin potansiyelini en üst düzeyde kullanmak için sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içinde olacağız” diye konuştu.

Sakarya’nın kalkınması ve genel refahın güçlendirilmesinde sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yapan Duran, Büyükşehir Belediye Başkanı olması halinde tüm STK’larla güç birliği yaparak Sakarya'nın çok daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için birçok ortak projeyi iş dünyasıyla birlikte hayata geçireceklerini ifade etti.

“STK’LAR İLE ORTAK PROJELER ÜRETECEĞİZ”

Sakarya’nın ekonomik kalkınması ve sosyal gelişimi için sivil toplum kuruluşlarının kent yönetimine katılım ve desteğinin önemine vurgu yapan Duran, “Katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışı benimsiyoruz. Şehrimizin ekonomik kalkınması ve sosyal gelişimi için sivil toplum kuruluşlarının katılım ve desteği son derece önemlidir. Büyükşehir Belediye Başkanı olduğum takdirde, Sakarya’nın sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda daha fazla gelişmesi için sivil toplum kuruluşlarıyla ortak projeler üreteceğiz. Şehrimizin geleceğini birlikte inşa etmek adına sivil toplum kuruluşları ile güç birliği yapmak, şehrin gelişimi için büyük bir önem arz etmektedir. Şehrimizin geleceğini birlikte şekillendirebilmek adına, sivil toplum kuruluşlarımızla her zaman sıkı bir iletişim ve iş birliği içinde olacağız. Birlikte hareket ederek şehrimizi daha yaşanabilir, daha güzel bir yaşam merkezi haline getireceğiz. Sivil toplum kuruluşlarının fikir ve görüşleri bizim için son derece değerli ve kıymetlidir. Ortak akılla ve güç birliğiyle şehrimizi her açıdan daha iyi bir seviyeye taşıyacağımıza inanıyorum. Sivil toplum kuruluşlarımızın desteğiyle, şehrimizi daha iyi bir geleceğe taşımak için var gücümle çalışacağım” dedi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ ve TÜMSİAD Sakarya Bölge Başkanı Rıza Bora, Sakarya’nın daha yaşanabilir bir şehir olması için destek vermeye hazır olduklarını belirttiler.

EditörEditör