AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer'in sosyal medya hesabında paylaştığı bir fotoğraf, CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın tarafından sert bir şekilde eleştirildi. Fotoğrafta, Katmer'in yanı sıra AK Parti Rize milletvekilleri Muhammet Avcı ve Harun Mertoğlu ile AK Partili Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin'in, Rize Valisi Selim Baydaş'ın kullandığı otomobilde yolculuk yaparken yer alıyor.
Gökhan Günaydın, fotoğrafı sosyal medya platformu X (eski Twitter) hesabında paylaştı ve "Tek parti devletinin fotosu" şeklinde bir yorum yaptı. Fotoğrafı, AK Parti'nin etkinliklerinin ve devletin yönetiminin bir araya geldiği bir görüntü olarak değerlendiren Günaydın, şunları yazdı: "Aracı kullanan Rize Valisi Selim Baydaş. Yanındaki AKP Rize milletvekili Muhammet Avcı. Arkadakiler: AKP Rize milletvekili Harun Mertoğlu, Rize AKP Belediye Başkanı Rahmi Metin, AKP Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer (fotoğrafı sosyal medyada paylaşan)."
Günaydın, fotoğrafın sosyal medyada paylaşılmasını, "Tahammül edilebilecek bir fotoğraf değil" şeklinde tanımlayarak, "O kadar fütursuzlaşmışlar ki, AKP il başkanı bunu sosyal medyasında kullanıyor. Vali, AKP'nin takımına şoförlük yapıyor. Çekilmesi ciddi bir skandal" ifadeleriyle eleştirdi. Bu paylaşımla birlikte, AK Parti'nin devletin gücünü kendi siyasi çıkarları için nasıl kullandığını iddia etti.




























