MAGAZİN
Giriş Tarihi : 28-02-2024 15:31

Rüya Coriç Kızılcık Şerbeti'ne Dahil Oluyor!

Güzel oyuncu Rüya Coriç, Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin kadrosuna dahil oluyor. Coriç, dizide Rüzgar'ın eski sevgilisi Sibel rolünü oynayacak.

Rüya Coriç Kızılcık Şerbeti'ne Dahil Oluyor!

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinin kadrosuna yeni bir isim katılıyor. Güzel oyuncu Rüya Coriç, dizide Rüzgar'ın eski sevgilisi Sibel karakterine hayat verecek.

Rüya Coriç'in Rolü:

Coriç'in canlandıracağı Sibel karakteri, Rüzgar'ın geçmişinden gelen ve ona zor anlar yaşatacak bir figür olarak karşımıza çıkacak. Sibel'in gelişi, Rüzgar ve Nursema'nın ilişkisini de sınayacak.

Rüya Coriç, Kızılcık Şerbeti dizisine dahil oluyor

Settar Tanrıöğen'in Yerine Ahmet Mümtaz Taylan:

Dizide son olarak rahatsızlığından dolayı ekibe veda eden Settar Tanrıöğen'in yerine Ahmet Mümtaz Taylan dahil olmuştu. Taylan, "Doğan" karakterini canlandırıyor.

Kızılcık Şerbeti Hakkında:

Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı Kızılcık Şerbeti, farklı geleneklerden gelen iki ailenin bir araya gelmesiyle yaşanan komik ve duygusal hikayeleri konu alıyor. Dizi, Show TV ekranlarında cumartesi akşamları izleyiciyle buluşuyor.

EditörEditör