SİYASET
Giriş Tarihi : 05-02-2024 12:34   Güncelleme : 05-02-2024 14:30

Saadet Partisi Ankara'da Adaylarını Tanıttı: "Başka Bir Türkiye Mümkün!"

Saadet Partisi, 339 belediye başkan adayını Ankara'da düzenlenen görkemli bir törenle tanıttı. Törene Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, adaylar ve partililer yoğun katılım gösterdi.

Saadet Partisi Ankara'da Adaylarını Tanıttı:

karamollaoğlu: "Başka Bir Türkiye Mümkün!"

Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, yaptığı konuşmada israfa son vereceklerinin altını çizerek, "İnşallah 1 Nisan sabahı yeni bir güne, yeni bir döneme, yeni bir Türkiye'ye uyanacağız. Zira insanımızın hak ettiği yaşam bu değil, daha iyi bir yaşam herkesin hakkıdır. Milli Görüş belediyeciliği ile 'Başka bir Türkiye mümkün'dür! Biz bunu ispat edeceğiz" dedi.

Son Dakika Sakarya Haberleri - Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi

Sakarya Adayları da Tanıtıldı

Törende Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Abdullah Ayhan, Erenler Belediye Başkan Adayı Muhammet Ekşioğlu, Sapanca Belediye Başkan Adayı Avni Çömlekçioğlu, Pamukova Belediye Başkan Adayı Ahmet Şen ve Söğütlü Belediye Başkan Adayı Özdemir Öcan da tanıtıldı.

Ayhan: "Daha Güzel Bir Sakarya Mümkün!"

Tanıtımın ardından konuşan Ayhan, "Teşkilatlarımızın teveccühü, Genel Merkezimizin takdiri ile çıktığımız bu yolda bugün Ankara'da şahsımla birlikte Sakarya'mızın Erenler'de Muhammet Ekşioğlu, Sapanca'da Avni Çömlekçioğlu, Pamukova'da Ahmet Şen ve Söğütlü'de Özdemir Öcan arkadaşlarımızın da tanıtımı gerçekleştirildi. Bu sürece başlarken ifade ettiğimiz gibi siyasi görüşü ne olursa olsun herkesin fikrini alarak yol yürüyeceğiz. Belediyecilik denince insanların aklına gelen rant, israf, adaletsizlik, liyakatsizlik ve denetimsizlik kavramlarının yerine dürüstlük, tasarruf, adalet, liyakat ve şeffaflık prensiplerimizle geliyoruz. Vatandaşımızın hak ettiği daha güzel bir Sakarya mümkün diyoruz" ifadelerini kullandı.

EditörEditör