GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-10-2023 00:49

Sabah namazında Mehmetçik ve Filistin için dualar yükselecek

Sakarya İl Müftülüğü, terör örgütlerine karşı güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonlarda şehit olan Mehmetçikler ve Filistin'de hayatını kaybeden siviller için yarın sabah namazında Orhan Camii'nde dua edileceğini duyurdu. İl Müftülüğü, Sizleri sabah namazında yapılacak olan bu duaya davet ediyoruz" açıklaması yaptı.

Sabah namazında Mehmetçik ve Filistin için dualar yükselecek

Sakarya İl Müftülüğü, terör örgütlerine karşı güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonlarda şehit olan Mehmetçikler ve Filistin'de hayatını kaybeden siviller için yarın sabah namazında Orhan Camii'nde dua edileceğini duyurdu.

Sakarya İl Müftülüğü'nden yapılan açıklamada, ""3 Ekim Cuma(yarın) sabah namazında Orhan Camii'nde İl Müftüsü Mehmet Aşık tarafından, terör örgütlerine karşı güvenlik güçlerimizin yaptığı operasyonlarda şehit olan kahraman Mehmetçiklerimiz ve Filistin'de katledilen masumların ruhları, yaralananların şifa bulması, tüm dünya mazlumlarının zalimlerin zulmünden kurtulması, Kudüs başta olmak üzere tüm İslam beldelerinin huzur ve sükunu için dua yapılacaktır. Sizleri sabah namazında yapılacak olan bu duaya davet ediyoruz" denildi.

EditörEditör