GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-02-2024 14:40

SAGÜSAD'ın 2. Ulusal Adapazarlı Grup 5 Fotoğraf Yarışması Başlıyor!

Sakarya Güzel Sanatlar Derneği'nin (SAGÜSAD) geleneksel hale getirdiği ve Türk fotoğrafçılığına önemli katkılar sunan "Adapazarı'lı Grup 5" adına düzenlenen fotoğraf yarışmasının ikincisi heyecanla bekleniyor. Peki, bu seneki yarışmanın konusu ne? Nasıl katılabilirsiniz?

 SAGÜSAD'ın 2. Ulusal Adapazarlı Grup 5 Fotoğraf Yarışması Başlıyor!

Yarışmanın Konusu: "Yaşamdan İzler"

Bu seneki yarışmanın konusu "Yaşamdan İzler" olarak belirlendi. SAGÜSAD Başkanı Ünal Dabak, yarışmanın amacını şu sözlerle açıkladı: "Hepimiz yaşadığımız zamanın tanığıyız. Birçok duygu, birçok görsel modernleşme sürecinde hızla değişiyor, başkalaşıyor. Yarışmamızın konusu: Yaşamdan İzler. Fotoğraf yarışmamıza siz katılımcılardan beklediğimiz farklı bakış açılarınızla “Yaşamdan İzler”i kadrajınıza alıp geleceğe taşımanızdır. Çevrenizdeki doğal hayat, unutulmaya yüz tutmuş gelenekler, kutlamalar, acıyı paylaşmalar, tarihi mekanlar kısaca yaşamdan her şeyi konu olarak seçebilirsiniz."

Son Katılım Tarihi 19 Mayıs

Yarışmaya katılmak için son tarih 19 Mayıs 2024'tür. Yarışmaya katılmak ve detaylı bilgi almak için TFSF Onaylı yarışmalar sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

EditörEditör