YEREL
Giriş Tarihi : 25-07-2023 23:21

Sahile vuran cesetle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı!

Dün sabah Karasu'da denizin içinde bulunan erkek cesedi esrarengizliğini koruyor. Olayla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı...

Sahile vuran cesetle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı!

Sakarya'nın Karadeniz kıyısındaki ilçelerinden Karasu'da sahilin liman mevkiinde denizin birkaç metre içerisinde dün sabah 09.30 sularında 50-55 yaşlarında bir erkek cesedi bulundu.
Yürüyüş yapanların fark ettiği ceset Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince sahile çekildi.
Sadece ayakkabası olan vücudu çıplak cesedin kime ait olduğuyla ilgili araştırma başlatıldı.
Ceset kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) Korucuk kampüsündeki Adli Tıp Kurumu Ön Otopsi Merkezine kaldırıldı.

Büyükşehir Belediyesi Cankurtaran ekiplerinin görev yaptığı Sakarya sahillerinde hafta sonu kayıp olayı yaşanmazken, Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığına da tarife benzer kayıp ihbarı yapılmadığı öğrenildi.

GEMİLER VE LİMAN BAĞLANTISI
Tahminen 24-36 saatlik cesedin Karadeniz'de bekleyen gemiler ya da Karasu limanını kullanan yabancı TIR'larla ilgili olduğu ihtimali üzerinde de duruluyor. Şişmeye başlayan cesetin sünnetli olduğu tespit edilirken, buna karşın gayrimüslimlerde de sünnet uygulaması olması gemi ya da yabancı TIR'cı ihtimalini canlı tutuyor.

YÜZÜNDE YARA VAR
Cesedin yüzünde belirgin bir yara olduğu da öğrenilirken, yaranın darpa bağlı değil sürtünmeye bağlı olabileceği ihtimalinin daha ağır bastığı ifade ediliyor.
Emniyet ve adli birimler sır desedin kimliğini ve ölüm sebebini çözmek için araştırmalarını sürdürüyor.

AdminAdmin