YEREL
Giriş Tarihi : 10-10-2023 11:09

Sakarya Atatürk Stadyumu yine bir güvenlik zafiyetiyle gündeme geldi!

Sakaryaspor Haberleri: Sakaryaspor'un maçlarını oynadığı Sakarya Atatürk Stadyumu'nda yine bir güvenlik zaafiyetiyle gündeme geldi. 16 yaşındaki çocuk bile elini kolunu sağlayarak girdi...

Sakarya Atatürk Stadyumu yine bir güvenlik zafiyetiyle gündeme geldi!

Sakarya Atatürk Stadyumu'nda güvenlik zafiyetlerine bir yenisi daha eklendi. 16 yaşındaki bir Altay taraftarı stadyuma girerek tribünde bulunan Tatangalar pankartını çaldı. Bu hareket üzerine Tatangalar grubunun ileri gelenleri devreye girerek pankartın Sakarya'ya gelmesi konusunda harekete geçti. Aynı zamanda  Spor Şube Polisleri ise 16 yaşındaki çocuğu kamera kayıtlarından tespit ederek adli işlem başlattı.

Taraftar Tepkili! 
Yaşanan bu olay sonrasında Sakarya Atatürk Stadyumu'nda yaşanan bu güvenlik açığı tepkilere sebep oldu. Stadyumun korunmasında özel bir güvenlik şirketi üstlenirken 16 yaşındaki çocuğun stadyuma elini kolunu sallayarak girmesi tepkilere sebep oldu. 

Motorla Girip Drift Yapmışlardı!
Bundan 4 sene önce 3 Kasım 2018 tarihinde motorla birlikte bazı kişiler stadyuma girmiş ve zeminde drift yapmıştı. Bu ylem sonrasında stadyum zemini tahrip olmuş ve bir süre futbol oynamaya elverişsiz hale gelmişti. 

Sistematik bir şekilde Sakarya Atatürk Stadyumu'nda gerçekleşen bu güvenlik açıkları ise yüklenici firmaya tepkilere sebep oldu. 

AdminAdmin