YEREL
Giriş Tarihi : 09-03-2026 15:19

Sakarya Barosu’nda Ruhsat Töreni: Erkan Işık Avukatlık Ruhsatını Aldı

Sakarya Barosu’nda düzenlenen törende stajyer avukat Erkan Işık, avukatlık stajını başarıyla tamamlayarak avukatlık ruhsatını aldı.

Sakarya Barosu’nda Ruhsat Töreni: Erkan Işık Avukatlık Ruhsatını Aldı

Stajını Avukat Ece Mamus’un yanında tamamlayan Işık’a ruhsatı, düzenlenen törende yine Avukat Ece Mamus tarafından takdim edildi. Ruhsat takdimi sırasında konuşan Mamus, genç meslektaşını tebrik ederek avukatlık mesleğinin adalet, sorumluluk ve vicdan gerektiren onurlu bir meslek olduğunu vurguladı.

Törene katılan DDMD Genel Başkanı Ahmet Özdemir de Erkan Işık’ın bu anlamlı gününde yanında yer aldı. Özdemir, genç avukatı tebrik ederek hukukçuların adaletin sağlanmasında önemli bir sorumluluk üstlendiğini ifade etti ve meslek hayatında başarılar diledi.

Avukatlık ruhsatını alan Erkan Işık, törende ailesi, meslektaşları ve davetlilerin tebriklerini kabul etti. Ruhsat töreniyle birlikte Işık, avukatlık mesleğine resmen adım atarak hukuk alanındaki çalışmalarına başladı. 

AdminAdmin