YEREL
Giriş Tarihi : 04-01-2024 00:22

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kim Olacak? AK Parti Açıklıyor

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti'nin Büyükşehir Belediyesi adaylarını açıklayacağı tarihi duyurdu. Buna göre, merakla beklenen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı bu pazar günü Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek programda açıklanacak.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kim Olacak? AK Parti Açıklıyor

Çelik, yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız tüm bu yoğunluğunun içerisinde yerel seçim ile ilgili toplantılarına başkanlık ediyor. Şimdiye kadar bir kaç aşamalı adayların belirlenmesi ile ilgili yöntem takip ettik. Temayüller yapıldı, Cumhurbaşkanımız illeri topladı. Şimdi geldiğimiz noktada artık adayların ismi belirlenmeye başladı. Adaylarımızın ilk bölümünü bu Pazar günü İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde açıklayacağız. Kalan kısmını ise ayın 15'inde seçim beyannamemiz ile birlikte açıklayacağız. İlk açıklanacak olanlar Büyükşehirler ve şehirlerin bir kısmı..." ifadelerini kullandı.

Bu açıklamanın ardından Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilecek isim merak konusu oldu. AK Parti'nin Sakarya'da güçlü bir yerel yönetime sahip olduğu ve bu nedenle seçimlerde iddialı olduğu biliniyor.

EditörEditör