GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-01-2024 14:20

"Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 'Son Sığınak Aile' Konferansıyla Ailelere Önemli Bilgiler Sunmaya Hazırlanıyor"

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Son Sığınak Aile" konferansıyla ailelere önemli bir buluşma fırsatı sunuyor

Sosyolog ve Aile Danışmanı Yusuf Özkan Özburun'un konuşmacı olarak katılacağı etkinlik, 26 Ocak Cuma günü Sosyal Gelişim Merkezi Salonu'nda saat 19.30'da başlayacak. Program, Sakarya'da yaşayan tüm ailelerin ve ebeveynlerin ilgiyle takip edeceği bilgilendirmelerle dolu olacak. Aile içinde bireyin yerini anlatan etkinliğe tüm vatandaşları bekliyoruz.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleriyle ailelere destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen "Son Sığınak Aile" konferansı, Sosyolog ve Aile Danışmanı Yusuf Özkan Özburun'un katılımıyla gerçekleşecek. 26 Ocak Cuma günü Sosyal Gelişim Merkezi Salonu'nda saat 19.30'da başlayacak etkinlik, aile içinde önemli konulara ışık tutacak ve ebeveynlere yönelik bilgilendirmeler içerecek. Sakarya'da yaşayan tüm aileleri bu anlamlı buluşmaya davet ediyoruz. Aile ilişkilerine dair önemli soruların cevap bulacağı etkinlik, "Son Sığınak Aile" konferansıyla unutulmaz bir deneyim sunacak.

 
EditörEditör