GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-01-2024 15:54

Sakarya Büyükşehir, Geyve ve Osmaneli'ni birbirine bağlayan güzergâhı sil baştan yeniledi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Geyve ve Osmaneli ilçelerini birbirine bağlayan Bozören ve Çardak Mahallesi'ndeki 3 kilometrelik grup yolunu sıcak asfaltla yeniledi.

Sakarya Büyükşehir, Geyve ve Osmaneli'ni birbirine bağlayan güzergâhı sil baştan yeniledi

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, çalışmaları yerinde inceleyerek, "Bölge halkının uzun yıllardan beri hasretle beklediği sıcak asfalt çalışmasını, gecenin geç saatlerine kadar büyük özveriyle çalışan ekibimizle beraber sürdürüyoruz. İlçemize ve bölge halkına hayırlı olsun" dedi.

İki Şehre Köprü Olan Güzergâh Büyükşehirle Sil Baştan “Ticaret Ve Tarım Can Bulacak” 5

Tarımsal faaliyetlerin de sürdürüldüğü grup yolunda, genişletme çalışması da yapıldı ve yoldaki güvenlik seviyesi üst düzeye çıktı.

Yüce, "Güzergâhımız tarihi bir yol olan Geyve ve Osmaneli ilçelerini birbirine bağlayan, kenarından şehrimize ismini ve bereketini veren Sakarya Nehri'nin geçtiği bir grup yolu. Tarımsal faaliyetlerle ekonomik hayatını sürdüren vatandaşların hızlı, güvenilir ve modern bir grup yoluyla buluşturuyoruz. Serdiğimiz bu asfalt ile birlikte bölge ticareti canlanacak ve gelişecek. 3 kilometrelik grup yolumuzu toplamda 4 bin 335 ton sıcak asfaltla beraber yeniledik. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

AdminAdmin