GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-03-2024 11:16

Sakarya Büyükşehir Terminali'nde anlaşmaya varıldı!

Sakarya Otobüs İşletmeleri ve Terminal Esnafları Derneği Başkanlığı yaptıkları toplantının ardından perşembe gününden itibaren otobüs firmaları ve terminaldeki dükkanların hizmet vermemesi kararı alınmıştı. Grev başlamadan bitti.

Sakarya Büyükşehir Terminali'nde anlaşmaya varıldı!

Sakarya Otobüs İşletmeleri ve Terminal Esnafları Derneği Başkanlığı, dün akşam gerçekleştirdikleri toplantıda, Sakarya Büyükşehir Otobüs Terminali Müdürlüğü ile olan sözleşme sorununun çözülememesi nedeniyle grev kararı almıştı.

Perşembe gününden itibaren terminale gelmeme ve Sakarya'dan şehirlerarası sefer yapmama kararı alan otobüs firmaları ile bugün anlaşmaya varıldı.

Sakarya VİB Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Akın Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekrem Yüce'ye teşekkür etti.

Terminal Derneği'ndne yapılan açıklamada; "Sakarya uluslararası ve şehirlerarası Büyükşehir otobüs terminali otobüs işletmeleri ve terminal esnafları olarak Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile belediyeden kaynaklı uzun süredir müktesep hakka dayalı işyeri sözleşme sürecimizdeki kriz ve tıkanma sonucu almış olduğumuz faaliyet durdurma kararımıza dayalı Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin anında reaksiyon göstererek tüm esnafların ortak talepleri doğrultusunda dernek Başkanlığımızın girişimleri sonucu varılan mutabakatla tüm esnafların sözleşme imzalamaları ile süreç anlaşmayla sonuçlanmış olup almış olduğumuz faaliyet durdurma ve kapatma kararını iptal Edip 7/24 Esasına göre hizmetlerimize devam kararı aldık kamu oyuna tüm camiamıza saygıyla duyurulur" denildi. 

EditörEditör