YEREL
Giriş Tarihi : 07-02-2024 15:08

Sakarya EMITT 2024 Fuarında Parladı!

Sakarya, EMITT 2024 Fuarı'nda tarihi, kültürel, turistik değerleri ve muhteşem doğal güzellikleriyle büyük ilgi gördü. Vali Yaşar Karadeniz önderliğinde Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ve sektör temsilcilerinin işbirliğiyle şehrin potansiyeli tüm dünyaya tanıtıldı. Fuarda Sakarya'nın doğal güzellikleri, tarihi eserleri, kültürel zenginlikleri ve yöresel lezzetleri büyük ilgi gördü.

Sakarya EMITT 2024 Fuarında Parladı!

Sakarya'nın tarihi, kültürel, turistik değerleri ve doğal güzellikleri

Dünyanın en büyük turizm fuarlarından olan EMITT'te büyük ilgi gördü.27'ncisi düzenlenen fuarda Sakarya standı, Vali Yaşar Karadeniz önderliğinde Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ve sektör temsilcilerinin işbirliğiyle şehrin potansiyelini tüm dünyaya tanıttı.

Fuarda Sakarya'nın doğal güzellikleri, tarihi eserleri, kültürel zenginlikleri ve yöresel lezzetleri büyük ilgi gördü. Vali Karadeniz, fuar alanında incelemelerde bulunarak Sakarya standını ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan ve diğer yetkililerle bir araya geldi.

A0A12Bad 8B1F 45B3 Aa5F Fd111Cee937C

Vali Karadeniz, EMITT'in Sakarya'nın tanıtımı için önemli bir fırsat olduğunu ve şehrin turizm potansiyelinin tüm dünyaya duyurulmasına katkı sağlayacağını vurguladı. Karadeniz, "Sakarya, her mevsimin adresi olma iddiasında olan bir şehir. Doğaya saygılı ve doğal varlıklarımızı koruyan yeni nesil turizm konseptiyle Sakarya'yı tüm ilçeleri kapsayacak şekilde tematik ve odaklı çalışmalar yaparak doğa ve kültür turizminin yanı sıra; Macera, Spor, Kongre, Agro ve Eko Köyler, Gastronomi, Sağlık Turizmi, Alternatif Turizm, Karavan ve Camping, Kış Turizmi, Glamping ve Tiny House gibi alanlarda dünya ölçeğinde önemli bir merkez yapma konusunda kararlıyız." dedi.

Sakarya standı, fuarın ilk gününde en çok ilgi gösterilen stantlar arasında yer aldı

Vali Karadeniz ve beraberindekiler, stantı ziyaret eden misafirlere Sakarya'nın yöresel ürünlerini tanıtarak hediye ettiler.

EMITT Fuarı, 10 Şubat 2024 tarihine kadar İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyaretçilere açık olacak.

EditörEditör