YEREL
Giriş Tarihi : 12-10-2023 11:45

Sakarya Engelliler Birlik Federasyonu, Türk Halk Müziği Kent Topluluğu’nun konserine katıldı

Sakarya Engelliler Birlik Federasyonu genel başkan vekili İbrahim İşçi ve yönetim kurulu, Sakarya Türk Halk Müziği Kent Topluluğu’nun konserine katıldı. İşçi ve yönetim kurulu üyeleri, toplulukta yer alan engelli Aynur Balkan’a federasyon olarak tam destek verdi.

Sakarya Engelliler Birlik Federasyonu, Türk Halk Müziği Kent Topluluğu’nun konserine katıldı

Sakarya Engelliler Birlik Federasyonu genel başkan vekili İbrahim İşçi ve yönetim kurulu, Sakarya Türk Halk Müziği Kent Topluluğu’nun Sakarya Üniversitesi Turgut Özal Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdiği konserine katıldı. İşçi ve yönetim kurulu üyeleri, toplulukta yer alan engelli Aynur Balkan’a federasyon olarak tam destek verdi.

Konser sonunda Sakarya Engelliler Birlik Federasyonu adına genel Başkan Vekili İbrahim İşçi, ses ve saz sanatçılarına çiçek takdim ederek saygılarını sundu, başarılarının devamını diledi.

Sakarya Engelliler Birlik Federasyonu genel başkan vekili İbrahim İşçi, “Sakarya Türk Halk Müziği Kent Topluluğu’nda yer alan engelli Aynur Balkan kardeşimizin korosunu izlemek üzere Sakarya Üniversitesi Turgut Özal Kültür ve Kongre Merkezi’ndeki konsere katıldık. Engellilerimiz de artık böyle korolarda şarkılar Türk sanat müzikleri söylüyor. Biz de Aynur kardeşimize federasyon olarak kendisine tam destek verdik. Aynur kardeşimizi en içten dileklerimizle tebrik ediyoruz.” dedi.

AdminAdmin