SPOR
Giriş Tarihi : 04-02-2024 15:52

Sakarya FK'dan Galatasaray'a Transfer: 14 Yaşındaki Mustafa Batu Karagöz'ün Yolculuğu Başladı!

Sakarya FK'nın altyapısında yetişen 14 yaşındaki sol stoper Mustafa Batu Karagöz, Galatasaray'a transfer oldu.

Sakarya FK'dan Galatasaray'a Transfer: 14 Yaşındaki Mustafa Batu Karagöz'ün Yolculuğu Başladı!

Genç Yeteneğin Yeni Durağı:

Kariyerine Galatasaray alt yapısında devam edecek olan Karagöz, transferi öncesi kulübünü ziyaret ederek yöneticileri, antrenörleri ve arkadaşlarıyla vedalaştı.

Kulüpten Gururlu Açıklama:

Çekirdekten yetiştirdiği oyuncusunu Galatasaray'a transfer etmenin gururunu yaşayan Sakarya FK ekibi, Karagöz'ün transferini şu sözlerle duyurdu:

"Defans hattımızın en önemli oyuncularından sol stoperimiz M. Batu Karagöz’ün Galatasaray Spor Kulübü’ne transferiyle ilgili imzalar atılarak, transferi gerçekleşmiştir.

Başarılı oyuncumuz Kulüp başkanı Çetin Serter, Genel Kaptan Fatih Pırıldar, Yönetim Kurulu üyeleri, Antrenörü Aydın Özmert, diğer grup hocaları ve tüm takım arkadaşlarıyla dün katıldığı antrenmanda son kez bir araya gelirken, gelişime katkıda bulunan herkese teşekkür ederek, aramızdan ayrılmıştır…

Yüksek mücadele gücü, kafa golleri, kuvvetli sol ayağı, gözü kara oyunu ve efendi kişiliğiyle ön plana çıkan sporcumuza kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz…"

Karagöz'ün Gelecek Vaat Eden Yetenekleri:

Yüksek mücadele gücü, kafa golleri, kuvvetli sol ayağı, gözü kara oyunu ve efendi kişiliğiyle ön plana çıkan Karagöz'ün Galatasaray'da da adından söz ettirmesi bekleniyor.

EditörEditör