GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-02-2024 13:21

Sakarya Nehrinde Kaybolan Kadının Cesedi Bulundu

Sakarya'da, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne eşinin saldırdığını ve öldüreceğini ihbar ettikten sonra kaybolan 53 yaşındaki Leyla Demir'in cesedi Sakarya Nehri'nde bulundu.

Sakarya Nehrinde Kaybolan Kadının Cesedi Bulundu

13 Şubat'ta Adapazarı ilçesi Doğancılar Mahallesi’nde yaşayan Leyla Demir, eşinin saldırdığını ve öldüreceğini belirterek 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. Jandarma ekipleri ihbar üzerine Demir'in evine gittiğinde, eşinin tartıştıkları sırada evi terk ettiğini öğrendi.

Jandarma, Demir'in telefon sinyalini takip ederek telefonunu ve başörtüsünü evlerinin yakınındaki Sakarya Nehri kenarında buldu. AFAD, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve sivil toplum kuruluşları Sakarya Nehri boyunca arama çalışması başlattı. Gözaltına alınan eş ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Bugün devam eden arama çalışmaları sırasında, Leyla Demir'in evinin bulunduğu bölgeden yaklaşık 17 kilometre uzaklıkta cesedi bulundu. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Demir'in cesedi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk kampüsündeki Adli Tıp Kurumu Ön Otopsi Merkezi'ne kaldırıldı.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

EditörEditör