GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-03-2024 12:13

Sakarya Şehirler Arası Otobüs Terminali Esnafları Derneği Faaliyetleri Durdurma Kararı Aldı

Sakarya Şehirler Arası Otobüs Terminali Esnafları Derneği bugün yaptığı toplantıda, Büyükşehir Belediyesi ile yapılan sözleşme uzatılması görüşmelerinde uzlaşma sağlanamaması nedeniyle yarın gece 24.00'ten itibaren faaliyetlerini durdurma kararı aldı.

Sakarya Şehirler Arası Otobüs Terminali Esnafları Derneği Faaliyetleri Durdurma Kararı Aldı

Başkan Suat Akın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Büyükşehir yönetiminin uzlaşmaz bir tutum içinde olduğu ve esnafların taleplerini dikkate almadığı ifade edildi. Alınan karar gereği, yarın gece saat 24.00 itibarıyla terminaldeki otobüs seferlerinin durdurulacağı belirtildi.

Dernek yönetimi adına yapılan açıklamada, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin terminal esnaflarını yok sayarak satışa çıkarmaya yönelik tutumunun tüm esnafları endişelendirdiği ve bu nedenle faaliyetlerin durdurulma kararı alındığı vurgulandı.

Açıklamada ayrıca, Sakarya Şehirler Arası Otobüs Terminali Esnafları Derneği Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren tüm terminal esnaflarının, 13 Mart gece 24.00 itibarıyla faaliyetlerini durduracağı ve hiçbir şekilde seyahat veya faaliyet gerçekleştirilmeyeceği ifade edildi.

EditörEditör