GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-04-2024 17:21

"Sakarya Ticaret Borsası olarak otizmli çocuklarımızın yanında olmaktan çok mutluyuz"

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç, otizmin bir farkındalık olduğunu dile getirerek, "Sakarya Ticaret Borsası olarak otizmli çocuklarımızın yanında olmaktan çok mutluyuz" dedi.

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç, otizmin bir farkındalık olduğunu dile getirerek; “Hepimiz biliyoruz ki otizm bir farkındalıktır. Bu farkındalık bilinciyle otistik çocuklarımızın hayata bağlanmalarına, ihtiyaç duydukları eğitime ulaşabilmelerine bir nebze olsun katkı sağlayacak projelerle yaşamlarına dokunabilmek bizleri çok mutlu ediyor. Sosyal hayatta yer alabilmeleri ve kendi ihtiyaçlarını mümkün olduğunca bağımsız karşılayabilmeleri için gerekli desteği sunmaya devam ediyoruz.

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Sakarya Ticaret Borsası Özel Eğitim Uygulama Okulu ile engelli ve otistik çocukların eğitimine destek olmaya çalışıyoruz. Tüm çocuklarımız için daha iyi bir yaşam sağlamak toplumun her ferdinin bir görevidir.

Farkındalık oluşturmak için gönüllülük esası ile yürütülen sosyal sorumluluk projelerinin gerçekleştirilmesi otistik çocuklarımızın yaşam kalitelerinin yükselmesine ve toplumun bilinçlenmesine katkı sağlayacaktır.

Bu vesile ile otizmin farkında olduğumuzu belirterek 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde topluma ait otizm farkındalığının ve duyarlılığının daha da artmasını temenni ediyorum. Otizmli bireylerimize ve ailelerine sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum.” dedi.

AdminAdmin