GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-01-2024 17:31

Sakarya Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ramazan Biçer ve Eda Alemdar'dan Kuantum Boyutunda İstihbarat Kitabı"

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden Prof. Dr. Ramazan Biçer ve Eda Alemdar'ın birlikte kaleme aldıkları 'Kuantum Boyutunda İstihbarat' isimli kitap, kuantum teknolojilerinin günlük hayata, ulusal güvenliğe ve global politikalara olan etkilerini detaylı bir şekilde ele alıyor. Hayy Kitap tarafından geçtiğimiz aylarda yayımlanan kitap, kuantum fizik biliminin günümüzdeki rolünü ve istihbarat alanında kullanım potansiyelini inceliyor.

Sakarya Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ramazan Biçer ve Eda Alemdar'dan Kuantum Boyutunda İstihbarat Kitabı

Yazarlar, asırlardır gizemini koruyan metafizik alandaki ilimleri ve psişik yetenekleri, çağımızın dönüştürücü gücü olan kuantum fizik bilimiyle birleştirerek, kuantum boyutunda istihbarat çalışmalarının yolunu açmaya çalışıyorlar. Kitap, teknoloji, bilim ve güvenlik konularına ilgi duyan okuyucular için değerli ve ilgi çekici bilgiler içeriyor.

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden Prof. Dr. Ramazan Biçer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kuantum teknolojilerinin günlük hayatımıza, ulusal güvenliğimize ve global politikalara etkilerini anlatmak istiyoruz. Ayrıca, bu teknolojinin gelecekteki potansiyel kullanım alanları üzerine de değerlendirmelerde bulunmak istiyoruz. Kitabımızın, içerdiği bilgilerin teknoloji, bilim ve güvenlik konularına ilgi duyan okuyucular için değerli ve ilgi çekici olacağına inanıyorum" dedi.

EditörEditör