YEREL
Giriş Tarihi : 14-02-2024 17:02

Sakarya ve Düzce Kardeşliği Güçleniyor!

Sakarya ve Düzce arasındaki köklü dostluğu ve kardeşlik bağlarını daha da güçlendirmek için önemli bir adım atıldı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ormanpark'ta düzenlenen Düzce Dernekler Federasyonu'nun toplantısına katılarak Düzcelilerle bir araya geldi.

Sakarya ve Düzce Kardeşliği Güçleniyor!

Sakarya ve Düzce arasındaki tarihi ve kültürel bağların önemini vurgulayan Başkan Yüce, "Dostluğumuz daim olsun" vurgusu yaptı. İki şehir arasında ticaret ve üretim aksını geliştirmek için gereken adımları atmaya hazır olduklarını belirten Yüce, "Kardeş şehrimizle dostluğumuz daim olsun" dedi.

Toplantıda Sakarya Düzce Dernekler Federasyonu Başkanı Faruk Çakmak ve üyelerle Sakarya ve Düzce arasındaki bağların güçlendirilmesi ve iki şehir için katma değer oluşturabilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Yüce'nin konuşmasından satır başları:

"Pek çok kültürün kardeşçe bir arada yaşadığı ve bu kültürel zenginliğin beslediği Sakarya'mızda vatandaşlarımızla sık sık bir araya gelmeye her daim özen gösterdik."

"Gönüllülük esasıyla çalışan vakıflarımızın, STK'larımızın, derneklerimizin üstlendiği ulvi sorumluluğu memnuniyetle takip ediyorum."

"Bu vesileyle Düzceli kardeşlerimize ev sahipliği yapmaktan gurur duyduğumu ifade etmek isterim."

"İki şehir arasındaki bağların güçlendirilmesi, dostluğun perçinlenmesi için atılacak her türlü adıma varız, hazırız."

Yüce Düzceliler’le Bir Aradaydı “Dostluğu Daim Kılacak Her Türlü Faaliyetin Destekçisiyiz” 2

EditörEditör