YEREL
Giriş Tarihi : 11-01-2024 18:03

Sakarya Yerel Kültür Derneği'nden Ekrem Yüce'ye tam destek

Sakarya Yerel Kültür Derneği, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'ye yerel seçimler öncesinde tam destek açıkladı.

Sakarya Yerel Kültür Derneği'nden Ekrem Yüce'ye tam destek

Dernek Başkanı İbrahim Şahin, yaptığı açıklamada, dernek yöneticileri, kurucu üyeleri ve Sakarya'nın her köşesinde yaşayan dernek mensubu üyelerle yaptıkları istişarelerde Başkan Yüce'nin beş yıllık görevinde çok başarılı hizmetler yaptığını belirterek, 31 Mart 2024 seçimlerinde yeniden aday gösterilmesini beklediklerini ifade etti.

Ekrem Yüce kimdir, nereli? Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce  biyografisi!

Şahin, Başkan Yüce'nin Sakarya'da yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda geliştirdiği ve uyguladığı projelerle başarılı bir yönetim sergilediğini ve Sakarya halkı tarafından da çok sevildiğini vurguladı.

SYKD Başkanı Şahin, açıklamasında; "Şehrimizi ulaşımdan tarıma, spordan eğitime, sağlıktan turizme kadar birçok alanda marka şehir yapan, halkımızın sosyal yaşamına önemli hizmetlerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce'yi çalışmalarında çok başarılı görüyoruz. İkinci dönemde yeniden belediye başkanı olmasını istiyoruz. Dernek üyesi tüm insanlarımızın ortak kanaati budur. Sayın Başkanımızın yapacağı her çalışmada yanında olduğumuzu Sakarya kamuoyunun bilgisine sunarız." dedi.

Ekrem Yüce - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı

2019 seçimlerinde de Başkan Yüce'ye açık destek verdiklerini hatırlatan Şahin, Sakarya'yı hemşehrileri için yaşanabilir bir şehir yapmak için gece-gündüz çalıştığına şahitlik ettikleri Başkan Yüce'ye önümüzdeki dönemde de desteklerinin fazlasıyla devam ettiğini ve her zaman yanında olduklarını ifade etti.

EditörEditör